H Britney Spears απέλυσε την ασφάλειά της μετά τα επεισόδια στον γάμο

H Britney Spears απέλυσε την ασφάλειά της μετά τα επεισόδια στον γάμο
Invision

Η pop star έλαβε δραστικά μέτρα μετά την εισβολή του Jason Alexander στην γαμήλια τελετή.

Η Britney Spears πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού παντρεύτηκε τον σύντροφό της Sam Asghari και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά τους. Μετά την επεισοδιακή εισβολή του πρώην συζύγου της στην γαμήλια τελετή, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να απολύσει την παλιά της ομάδα ασφαλείας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Page Six.

Η πρώτη κίνηση της Britney Spears μετά την εισβολή στον γάμο

«Με τη βοήθεια του δικηγόρου της, Mathew Rosengart, η Britney απομάκρυνε το προηγούμενο προσωπικό ασφαλείας της», αναφέρει πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Η 40χρονη pop star φέρεται να προσέλαβε νέους security λίγο μετά το ατυχές περιστατικό στην γαμήλια τελετή.

« Η Britney έχει πλέον αντικαταστήσει τους πρώην φρουρούς ασφαλείας της με μια ολοκαίνουργια ομάδα», ανέφερε πηγή στο TMZ.

Η Βritney Spears σώθηκε: Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο της

H αντίδραση της μαμάς της Britney Spears

H μαμά της Britney Spears συνεχάρη την pop star για τον γάμο της με τον Sam Asghari, παρά το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε ποτέ στην τελετή.

«Φαίνεσαι λαμπερή και τόσο χαρούμενη!», σχολίασε η Lynne Spears σχολίασε στην ανάρτηση της Britney στο Instagram την Παρασκευή.

«Ο γάμος σας είναι ο γάμος των «ονείρων»! Και το να τον οργανώνεις στο σπίτι σου τον κάνει τόσο συναισθηματικό και ξεχωριστό! «Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα! Σε αγαπώ!», πρόσθεσε η Lynne.

https://www.instagram.com/p/CephSGig6OP

Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο

Ο 40χρονος συνελλήφθη και κατηγορήθηκε για καταπάτηση, ξυλοδαρμό και βανδαλισμό. Ο Alexander συνελήφθη από αστυνομικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura και μεταφέρθηκε σε τοπική φυλακή. «Μπόρεσε να βρει το δρόμο ως το σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με την ασφάλεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Σημειώθηκε διαπληκτισμός με τους υπαλλήλους ασφαλείας και εκεί συνέβη ο ξυλοδαρμός… και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού έσπασε ένα αντικείμενο, οπότε εκεί καταγράφεται ο βανδαλισμός. Και με το να βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία, ευθύνεται και για καταπάτηση ξένης περιουσίας», συμπλήρωσε η πηγή.

Τη Δευτέρα (13/6), ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων και εξέδωσε περιοριστική εντολή που απαιτεί από τον Jason Alexander να μην πλησιάσει την τραγουδίστρια σε απόσταση μικρότερη των 91 μέτρων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο γάμος της Britney Spears και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq

Πηγή κεντρικής: apimages.com