Η Βritney Spears σώθηκε: Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βritney Spears σώθηκε: Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο της
2019 Invision

Ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας οφείλει να υπακούσει στην απόφαση του δικαστή.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Britney Spears αφού στις 9 Ιουνίου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Sam Asghari. Ο γάμος είχε ελάχιστους αλλά λαμπερούς καλεσμένους ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Jason Alexander αφού εμφανίστηκε απροειδοποίητα κατά τη διάρκεια του γάμου.

Η ποινή του Jason Alexander μετά την εισβολή στον γάμο της Britney

Ο 40χρονος συνελλήφθη και κατηγορήθηκε για καταπάτηση, ξυλοδαρμό και βανδαλισμό. Ο Alexander συνελήφθη από αστυνομικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura και μεταφέρθηκε σε τοπική φυλακή. «Μπόρεσε να βρει το δρόμο ως το σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με την ασφάλεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Σημειώθηκε διαπληκτισμός με τους υπαλλήλους ασφαλείας και εκεί συνέβη ο ξυλοδαρμός… και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού έσπασε ένα αντικείμενο, οπότε εκεί καταγράφεται ο βανδαλισμός. Και με το να βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία, ευθύνεται και για καταπάτηση ξένης περιουσίας», συμπλήρωσε η πηγή.

Τη Δευτέρα (13/6), ο δικαστής όρισε εγγύηση 100.000 δολαρίων και εξέδωσε περιοριστική εντολή που απαιτεί από τον Jason Alexander να μην πλησιάσει την τραγουδίστρια σε απόσταση μικρότερη των 91 μέτρων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Sam Asghari: Η εγκυμοσύνη της Britney Spears «έπρεπε να είχε συμβεί πριν από 3 χρόνια»

Η εισβολή του Jason Alexander παραλίγο να διαλύσει τον γάμο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον γάμο της Britney και του αγαπημένου της Sam Asghari. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο», ακούγεται να λέει στο video ο Αlexander, ο οποίος παντρεύτηκε με την Britney Spears το 2004.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους. To video έκανε αργότερα τον γύρο του διαδικτύου για αρκετές ημέρες.

Άμεση ήταν ευτυχώς η κινητοποίηση των αστυνομικών αφού τον συνέλαβαν άμεσα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά και η τραγουδίστρια έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ παρά το δυσάρεστο συμβάν.

https://www.instagram.com/p/CeoAqH5LYcO

Ο γάμος διαρκείας... 55 ωρών με τον Jason Alexander

Πίσω στο μακρινό 2004, η Britney Spears ζούσε τον απόλυτο έρωτα με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ηλικία 22 ετών στο Las Vegas και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Η Britney ζήτησε να ακυρωθούν οι όρκοι τους και ανέφερε πως «δεν είχε επίγνωση των πράξεών της». «Μόλις βγήκε και με ρώτησε», είπε. «Εκείνη έλεγε «Λοιπόν, ας παντρευτούμε.» Και εγώ είπα «Σίγουρα. Ξέρεις, ας το κάνουμε αυτό», είχε δηλώσει ο Jason Alexander.

Ο παραμυθένιος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq

Πηγή κεντρικής: apimages.com