Bella & Gigi Hadid: Με extreme makeover και ξυρισμένο κεφάλι στην πασαρέλα του Marc Jacobs

Μαρία Ροδίτη
Bella & Gigi Hadid: Με extreme makeover και ξυρισμένο κεφάλι στην πασαρέλα του Marc Jacobs

Οι αδελφές Hadid έκαναν την ανατροπή κι εμφανίστηκαν με ξυρισμένο κεφάλι στη Νέα Υόρκη.

Αποτελούν από τα πιο δημοφιλή και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Το ένα εξώφυλλο διαδέχεται το άλλο, οι συμμετοχές τους στις πασαρέλες των πιο γνωστών σχεδιαστών μόδας είναι πλέον θεσμός και η προσωπική τους ζωή βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο. Ο λόγος για την Bella και την Gigi Hadid, οι οποίες εμφανίστηκαν στο catwalk του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη και έγιναν για ακόμη μια φορά talk of the town.

Γιατί; Διότι και οι δύο περπάτησαν στο runway έχοντας κάνει extreme makeover και έχοντας ξυρισμένο κεφάλι.

Χαμός με τον Zayn Malik - Απατούσε την Gigi Hadid και η πέτρα του σκανδάλου μίλησε!

Το νέο look των Bella & Gigi Hadid

Για ακόμη μια φορά οι αδελφές Hadid τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους στην πρόβα για το catwalk του Marc Jacobs για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Και η Bella και η Gigi εμφανίστηκαν με μακριά μαύρα μαλλιά, αφέλειες και ξυρισμένο κεφάλι στο πλάι.

https://www.instagram.com/p/CfVf8SLNGHi

Και ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως οι Hadid ξύρισαν τα μαλλιά τους υιοθετώντας ένα πολύ extreme look, τελικά άλλη είναι η αλήθεια. Τα supermodels δεν ξύρισαν τα κεφάλια τους, αλλά έβαλαν περούκες για τις ανάγκες του fashion show. Μην περιμένεις, λοιπόν, να δεις σε κάποιο παπαράτσι πλάνο τα δύο κορίτσια με το look που υιοθέτησαν για το runway του Marc Jacobs.

https://www.instagram.com/p/CfWL-eTLHi2

Η πλαστική της Bella Hadid στα 14 που μετάνιωσε

«Θα ευχόμουν να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου», δήλωσε πριν λίγο καιρό η Bella Hadid, η οποία παραδέχθηκε πως έκανε πλαστική μόλις στα 14 της χρόνια για να τη διορθώσει και μάλιστα έχοντας δώσει στον γιατρό της φωτογραφίες της Carla Bruni, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις και μετατροπές.

Βέβαια τώρα, το μοντέλο παραδέχθηκε πως μεγαλώνοντας, το σχήμα του προσώπου της άλλαξε και έτσι θα είχε συμβεί και με τη μύτη της και χωρίς να παρέμβει. Διέψευσε, πάντως, πως έχει κάνει και άλλη επέμβαση στο πρόσωπό της λέγοντας το «ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό». Παραδέχθηκε, όμως, ότι κάνει ένα μάλλον αμφιλεγόμενο τρικ που κάνουν και άλλα μοντέλα, βάζοντας face tape (το κοινό σελοτέιπ) ανάμεσα στα μάτια κυρίως το βράδυ, για να μη δημιουργηθούν εύκολα ρυτίδες.

Εκείνο που προκαλεί έκπληξη από όσα είπε το μοντέλο, είναι πως πάντα πίστευε πως είναι πιο άσχημη από την αδελφή της Gigi και τη διακατείχε το σύνδρομο του... απατεώνα. Τι είναι αυτό; Διάβασε την εξήγηση που δίνει: «Είχα αυτό το σύνδρομο, γιατί οι άνθρωποι με έκαναν να νιώθω ότι δεν αξίζω αυτό που έχω. Μερικοί πάντα έχουν κάτι να πουν και το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν υπήρξα κατανοητή στη βιομηχανία της μόδας αλλά και στους ανθρώπους γύρω μου».