Η Gigi Hadid ήταν θεά στο Met Gala αλλά ο Zayn Malik είναι αγνώριστος

Η Gigi Hadid ήταν θεά στο Met Gala αλλά ο Zayn Malik είναι αγνώριστος

6 μήνες μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, ο Zayn Malik άλλαξε εντελώς look και πραγματικά δύσκολα τον αναγνωρίζεις.

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια – λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- να μη γίνονταν events και να μας είχε λείψει η λάμψη των stars στο κόκκινο χαλί, όμως τώρα ήρθε το Met Gala 2022 να μας αποζημιώσει. Μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες που βρέθηκαν στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας ήταν η Gigi Hadid, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα με το μπορντό σύνολό της και έγινε θέμα συζήτησης.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες και ο Zayn Malik, ο πρώην σύντροφος της Gigi Hadid και πατέρας του παιδιού της, ο οποίος άλλαξε look και πραγματικά δεν αναγνωρίζεται.

Η πρώτη ανάρτηση της Gigi Hadid μετά τον καυγά του Zayn Malik με τη μαμά της

Αγνώριστος σε νέα φωτογραφία ο Zayn Malik

Αν ο ίδιος ο Zayn Malik δεν είχε ανεβάσει στο Instagram τη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω, κανένας δεν θα καταλάβαινε ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο. O 29χρονος τραγουδιστής ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και δείχνει πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του.

https://www.instagram.com/p/Cc86zZIrfru

Τα πολλά μούσια, που ενώνονται με τα μαλλιά του, σε συνδυασμό με το καπέλο και το ασπρόμαυρο φίλτρο της φωτογραφίας κάνουν τον Zayn να δείχνει άλλος άνθρωπος.

Ο επεισοδιακός χωρισμός της Gigi Hadid με τον Zayn Malik

Η είδηση ήθελε τον Ζayn Malik να επιτέθηκε- πριν περίπου 6 μήνες- και να χτύπησε τη Yolanda Hadid, τη μητέρα της Gigi Hadid, με τον ίδιο αρχικά να αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν υφίστανται. O Malik φέρεται να την πέταξε σε μία ντουλάπα «προξενώντας νοητική σύγχυση και σωματικό πόνο», εκείνος όμως αρνείται οποιαδήποτε σωματική επαφή με τη μητέρα της πρώην συντρόφου του.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά, οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βρετανός τραγουδιστής. Και είχε προσθέσει: «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου, αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και ελπίζω ότι η Yolanda θα επανεξετάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της. Θα ήθελα να προχωρήσουμε προς τη θεραπεία αυτών των οικογενειακών ζητημάτων κατ' ιδίαν», συμπλήρωσε.

Η ιστορία ανάμεσα σε Gigi και Zayn δεν τελείωσε εκεί. Τον Ιανουάριο του 2022 έγινε γνωστό ότι ο Zayn Malik δεν ήταν πιστός στην Gigi Hadid μιας και είχε παράλληλη σχέση με τη σταρ του «The Only Way Is Essex», Abi Clarke. Μάλιστα, λέγεται πως ο 29χρονος τραγουδιστής είχε μεγάλη εμμονή μαζί της, αλλά η σχέση τους τελείωσε όταν η star είδε ένα μήνυμα της Gigi στο κινητό του.