To inspirational μήνυμα της Φουρέιρα θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για όσα σε επηρεάζουν

Πατούλια Κατερίνα
To inspirational μήνυμα της Φουρέιρα θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για όσα σε επηρεάζουν

Η Ελένη Φουρέιρα και ο δυναμικός λογαριασμός της στο Instagram θα σε εμπνεύσουν για την αλλαγή που θες να κάνεις στη ζωή σου. 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα πλάσμα που δεν φοβάται τις αλλαγές και έχει δοκιμαστεί σε μια σειρά πραγμάτων πέρα από το τραγούδι όπως είναι η παρουσίαση και ο χορός. Κι ενώ το όνειρο μιας καριέρας και στο εξωτερικό είναι πάντα ανοιχτό για την Ελένη, ο λογαριασμός της στο Instagram εμπνέει πάντα τους fans της.

Ελένη είσαι έμπνευση

Κάπως έτσι η Ελένη σήμερα, πέρα από το βίντεο που κάνει hand stand με ψηλά τακούνια, μοιράστηκε και ένα inspirational βίντεο το οποίο είχε πρώτη δημοσιεύσει η Viola Davis.

H Viola, είχε δείξει τα έξι πράγματα τα οποία δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν, με πρώτο τους ανθρώπους που δεν νοιάζονται για μας, δεύτερο τους τοξικούς ανθρώπους, την ηλικία μας, τα παλιά μας λάθη, τα πρότυπα της κοινωνίας σχετικά με την ομορφιά και τέλος, το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι.

https://www.instagram.com/p/CfXzsIJgJ33

«Δεν έχω χρόνο για τους τοξικούς»

Η Ελένη Φουρέιρα είχε άλλωστε μιλήσει για τους τοξικούς ανθρώπους, τονίζοντας:

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με καλή ενέργεια. Τους τοξικούς και αυτούς με την κακή ενέργεια δεν τους αφήνω καθόλου να με επηρεάσουν. Βάζω μέτρο στην επαφή μαζί τους. Δεν με αγγίζει πια και τους διώχνω. Φιλάκια. Δεν έχουμε χρόνο».

H Ελένη είχε άλλωστε μιλήσει πρόσφατα στο Esquire και για τους φόβους που έχει για τη ζωή και τη δουλειά της τονίζοντας:

«Μόνο το να μην είναι καλά άνθρωποι που αγαπώ. Να μην έχουν την υγεία τους. Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται. Αυτό μόνο. Οφείλουμε, όμως, να είμαστε δυνατοί για να ξεπερνάμε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε καν να μας αγγίζουν», ενώ για το μέλλον η Φουρέιρα είχε να πει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CfL2acsqFMa

Ελένη Φουρέιρα: Ένας ακόμη λόγος που ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο άντρας της ζωής της

«Είναι πολύ αγχωτικό αυτό. Είναι περίεργη ερώτηση. Οφείλουμε να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε αυτά που μας έρχονται. Σαν καλλιτέχνης, θα αφήσω κι εγώ κάτι πίσω μου. Είτε έχω κάνει καριέρα, είτε έχω επηρεάσει κάποιους. Και να είμαι πάντοτε καλά με τον εαυτό μου».

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρείρα για τον Αλμπέρτο Μποτία

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου», είπε αρχικά η 35χρονη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε:

«Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».