Ελένη Φουρέιρα: Ένας ακόμη λόγος που ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο άντρας της ζωής της

Ιωάννα Τζανή
Ελένη Φουρέιρα: Ένας ακόμη λόγος που ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο άντρας της ζωής της

«Προτεραιότητά μου είναι η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πανευτυχής - και δεν το κρύβει - στο πλευρό του Αλπμέρτο Μποτία, με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και η απόκτηση ενός παιδιού είναι μια από τις προτεραιότητες της τραγουδίστριας, αφού ο σύντροφός της είναι ένας άνθρωπος που της το έχει βγάλει και τη γεμίζει σαν άνθρωπο.

Σε ρεπορτάζ που πρόβαλλε η εκπομπή «Happy Day», η Ελένη Φουρέιρα εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει παιδί με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, αφού θεωρεί πως θα είναι υπέροχος μπαμπάς.

Γενέθλια για την Ελένη Φουρέιρα χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της και το αινιγματικό μήνυμα

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρείρα για τον Αλμπέρτο Μποτία

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου», είπε αρχικά η 35χρονη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε:

«Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

«Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μητέρα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

Μιλώντα στο κανάλι του Fipster στο Youtube τον περασμένο Ιανουάριο, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία και δεν έκρυψε τον έρωτά της για εκείνον. «Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω "Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο". Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…», είπε η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση για τον αν ζηλεύει τον Μποτία η Ελένη Φουρέιρα ήταν ειλικρινής: «Έχω υπάρχει σε σχέσεις μου που ζήλευα και σε άλλες όχι. Τον Μποτία δεν τον ζηλεύω γιατί πολύ απλά δεν μου δίνει δικαιώματα. Έχω κάνει όμως σκηνή ζηλοτυπίας σε σύντροφό μου μέσα σε αεροπλάνο, τρελαμένη, γιατί μιλούσε σε μια κοπέλα που δεν με είχε καν συστήσει και μετά έκατσε και κοντά της... Είχα γίνει τρελή!»