Ελένη Φουρέιρα: «Νιώθω άνετα με το σώμα μου και αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανείς»

Κατερίνα Μπούσιου
Ελένη Φουρέιρα: «Νιώθω άνετα με το σώμα μου και αυτό δεν μπορεί να το κρίνει κανείς»

«Γουστάρω που είμαι σέξι, νιώθω άνετα με τον εαυτό μου» δηλώνει σε συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα και αποκαλύπτει το μυστικό που κρατά ζωντανή την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.  

Αυτοπεποίθηση. Αυτή σίγουρα είναι μία λέξη που περιγράφει απόλυτα την Ελένη Φουρέιρα. Όχι μόνο για το καλλιτεχνικό της εκτόπισμα πάνω στην σκηνή, αλλά για τον τρόπο που βλέπει τον ίδιο της τον εαυτό και με τον τρόπο που αντιδρά στην τοξικότητα και στις κριτικές. Δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη, όπως εκτός από το body shaming, μας δίνει και το μικρό μυστικό που κάνει την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία να αντέχει στον χρόνο.

MAD VMA 2022: Η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει ευτυχισμένη που γνώρισε τον Mad Clip - Η μεγάλη διάκριση

«Δεν έχω χρόνο για τους τοξικούς»

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται και μιλά στο περιοδικό Esquire το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο με την εφημερίδα «Τα Νέα». Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Kαλημέρα, εξασφάλισε τα πρώτα αποσπάσματα της συνέντευξης της και αυτά που λέει, είναι ένα μικρό μάθημα αυτογνωσίας. Η συζήτηση ξεκινά με τους ανθρώπους που κάποτε βρέθηκαν στο περιβάλλον της και την επηρέασαν με την τοξικότητά τους. Και όπως λέει η Ελένη: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με καλή ενέργεια. Τους τοξικούς και αυτούς με την κακή ενέργεια δεν τους αφήνω καθόλου να με επηρεάσουν. Βάζω μέτρο στην επαφή μαζί τους. Δεν με αγγίζει πια και τους διώχνω. Φιλάκια. Δεν έχουμε χρόνο».

https://www.instagram.com/p/CfGRWTIIbtv

«Γουστάρω που είμαι σέξι νιώθω άνετα με τον εαυτό μου»

Η συζήτηση ωστόσο έχει και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα από την πλευρά της. Η αφορμή δίνεται από τις πάντα αποκαλυπτικές και σέξι φωτογραφήσεις και εμφανίσεις της. Η αφορμή είχε δοθεί για μία ακόμη φορά πρν από λίγες ημέρες όταν κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του νέου της cd, με εκείνη να αποκαλύπτει την γυμνή αλήθεια της.

https://www.instagram.com/p/Cdv2mnAK_K5

Και όπως λέει: «Δεν θεωρώ ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ντροπιαστικό. Ακόμη και το γυμνό σώμα δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση, να είναι κάτι που θα χρίζει συζήτησης, ειδικά όταν μιλάμε για τέχνη. Ο καθένας γενικά μπορεί να κάνει ότι θέλει με το σώμα του, είναι δικαίωμα του. Όπως εκφράζεται ο καθένας, έτσι θα πρέπει να ενεργεί. Το ίδιο κάνω και εγώ. Νιώθω άνετα, όμορφα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου. Νιώθω σέξι και ξέρεις κάτι; Γουστάρω που είμαι σέξι. Βγαίνει από μέσα μου αυτό και δεν μπορεί να το κρίνει κανείς».

Από την συνέντευξη δεν λείπει και η αναφορά στον επι χρόνια σύντροφό της και ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Η σχέση τους έχει αντέξει στον χρόνο, αφού είναι μαζί την τελευταία 5ετία. Υπάρχει μυστικό για την διαχρονικότητα; Η Ελένη πιστεύει πως υπάρχει:«Eμένα προσωπικά μου αρέσει η σταθερότητα που μου προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό. Σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητα του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος, όπως τον πρώτο καιρό. Όμως μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο αρκεί να βρείς εκείνον που σου κάνει»