Η Γη της ελιάς: Η βίαιη σύλληψη της Αθηνάς εξόργισε το κοινό - Όλο το Twitter εναντίον του Κουράκου

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η βίαιη σύλληψη της Αθηνάς εξόργισε το κοινό - Όλο το Twitter εναντίον του Κουράκου

Ένας γάμος, ένας φόνος και μια βίαιη σύλληψη υπογράφουν το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς.

Σοκαριστικό αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της Γης της ελιάς, με έναν ακόμη γάμο να βάφεται με αίμα, όπως ακριβώς είχαμε δει και στην πρεμιέρα. Η στιγμή που όλοι περίμεναν πώς και πώς είναι γεγονός. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές.

https://www.instagram.com/p/CfZzzwprwgr

Εκτός από τη δολοφονία-σοκ του Ανέστη, όταν η Ευτυχία τον σκοτώνει την ώρα που πάει να τη βιάσει, η Αθηνά συλλαμβάνεται με βίαιο και αποτρόπαιο τρόπο, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του Δημήτρη. Την ίδια ώρα, το μεγάλο μυστικό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια, ότι δηλαδή δεν ήταν γιος της αλλά εραστής της, αποκαλύπτεται.

Η Γη της ελιάς: Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός αλλά το κοινό στο Twitter δεν έδειξε συμπόνοια

Και επειδή οι τηλεθεατές ξέρουν ότι η Αθηνά δεν έχει κάνει τίποτα και είναι αθώα, τα έβαλαν με τον αστυνόμο Κουράκο και τον δίκασαν κανονικά στο Twitter, αφού τόλμησε να συμπεριφερθεί έτσι σε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σειράς, την Άντζελα Γκερέκου.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη σύλληψη της Αθηνάς.

Ο γάμος της χρονιάς!

Στο αποψινό και τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (30/6), η τελευταία νύχτα πριν από τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και Φίλιππου κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή είναι νευρισασμένη επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, τον Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CfZ1eugLC-f

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ η ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Η σύλληψη και ο φόνος που σοκάρουν

Ο Γιώργης, σίγουρος πλέον ότι η ΑΘηνά διέπραξε τη δολοφονία του Δημήτρη, τη συλλαμβάνει με βίαιο τρόπο, ενώ αποκαλύπτει μπροστά σε όλους το μεγάλο μυστικό που έκρυβε. Την ώρα που οι αστυνομικοί παιρνούν τις χειροπέδες στην Αθηνά, εκείνη φωνάζει και ωρύεται ότι την πονούν, όμως ο Κουράκος δεν δείχνει καμία συμπόνοια.

Εν τω μεταξύ, η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά και πάει να τη βιάσει. Πάνω στην άμυνά της, εκείνη τον μαχαιρώνει στο στομάχι 3 φορές και ο Ανέστης πέφτει κάτω νεκρός.