Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά με ένα γλυκό τρόπο τον δικό της Ιάκωβο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά με ένα γλυκό τρόπο τον δικό της Ιάκωβο

Η ευχή που έδωσε στον συνάδελφο της Στέφανο Κυριακίδη η οποίος αποχωρεί από την σειρά και το μυστήριο με την επιστροφή του στην Γη της ελιάς. 

Η Γη της ελιάς, αποχαιρετά την Μάνη και λέει αντίο στους τηλεθεατές την επόμενη εβδομάδα, όχι μόνο με συγκίνηση αλλά και εξελίξεις, μη αναμενόμενες. Η Άντζελα Γκερέκου λίγες μέρες πριν το φινάλε της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, που προκάλεσε αίσθηση την φετινή τηλεοπτική χρονιά, φύλαξε μία ειδική αφιέρωση στο τηλεοπτικό της ταίρι, του οποίου αποτελεί ακόμη μυστήριο, η επιστροφή του.

Η Γη της ελιάς: Οι γιατροί δίνουν στον Ιάκωβο 6 μήνες ζωής και το Twitter θρηνεί

«Σ' ευχαριστώ»

Η Άντζελα Γκερέκου με ένα video που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram με τις καλύτερες στιγμές που είχε στην σειρά με τον συνάδελφό της Στέφανο Κυριακίδη, του έκανε μία γλυκιά αφιέρωση, γράφοντας: «Εις το επανιδείν. Σε ευχαριστώ». Οι δυό τους είχαν μία καταπληκτική χημεία ως τηλεοπτικό ζευγάρι και από τα λόγια που έγραψε για εκείνον, καταλαβαίνουμε ότι είχαν και μία πολύ ωραία συνεργασία.

https://www.instagram.com/p/CfWISKFFpH2

Ο Ιάκωβος φεύγει αλλά θα επιστρέψει

Ο Βρεττάκος φεύγει για την Ισπανία, χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του. Όλοι ωστόσο αναρωτιούνται για την περίεργη στάση του και την ξαφνική του αναχώρηση. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι οι γιατροί του έχουν δώσει μόνο έξι μήνες ζωής. Η Αθηνά είναι ανυποψίαστη και πιστεύει ότι λόγω του χωρισμού τους, εκείνος αποφάσισε να φύγει από την Μάνη. Είναι θυμωμένη, αλλά δεν θα προλάβει να αντιδράσει, καθώς άλλα προβλήματα θα την απασχολήσουν, σοβαρότερα ζητήματα. Γιατί όλα της τα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια, μετά την δολοφονία του Δημήτρη και όταν αποκαλυφθεί ότι τελικά δεν είναι γιος της.

Ωστόσο ο αγαπημένος Βο του Twitter φεύγει προς το παρόν από την σειρά και θα έχουμε την επιστροφή του στον δεύτερο κύκλο για κάποια επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι θα μιλάμε για ιατρικό λάθος και πως θα καταφέρει να ζήσει;

Στο τελευταίο επεισόδιο, όπως όλοι ξέρουμε θα έχουμε γλέντια και χαρές, αφού θα έχουμε τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες από την εύθυμη ατμόσφαιρα, με τους ηθοποιούς της σειράς να χαμογελούν πριν τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T