Η Γη της ελιάς: Η σκηνή με τον Ισίδωρο και τη μικρή Αγγελική συγκίνησε το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η σκηνή με τον Ισίδωρο και τη μικρή Αγγελική συγκίνησε το κοινό στο Twitter

Η στιγμή που ο Ισίδωρος ανακοίνωσε στη μικρή Αγγελική πως η μαμά της έφυγε από τη ζωή, αλλά και η σφιχτή αγκαλιά εγγονής και παππού, έκανε τους τηλεθεατές να δακρύσουν. 

Από τότε που μπήκε στη ζωή του η κόρη της Αντιγόνης και εγγονή του, η Αγγελική, ο Ισίδωρος μας έχει δείξει μια πλευρά του που δεν είχαμε ξαναδεί, στη Γη της ελιάς. Το ότι είναι ευαισθητοποιημένος με το κομμάτι της οικογένειας το ξέραμε, αλλά τώρα οι τηλεθεατές παρακολουθούν έναν Ισίδωρο τρυφερό, συμπονετικό και γλυκό, που κάνει τα πάντα για τη μικρή που μπήκε στη ζωή του μόλις λίγες εβδομάδες πριν.

Η χθεσινή σκηνή με τον Ισίδωρο να ανακοινώνει στην Αγγελική ότι η μαμά της Φανή έφυγε από τη ζωή, αλλά και η μετέπειτα αγκαλιά τους και οι υποσχέσεις του σε εκείνη, έκαναν το κοινό στο Twitter να συγκινηθεί. Ο Ισίδωρος έχει καταφέρει να αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση με την εγγονή του (η οποία δεν το ξέρει ακόμη ότι είναι παππούς της) και αυτό δεν γίνεται να μην αγγίξει τους τηλεθεατές.

Η Γη της ελιάς: To Τwitter απογοητεύτηκε με τον χωρισμό του Ιάκωβου και της Αθηνάς

Ο Ανέστης ξεπερνά τα όρια

Στο αποψινό επεισόδιο (22/6), ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα της Ευτυχίας με ένα κατσαβίδι κι εκείνη βγαίνει από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει κρατώντας μαχαίρι. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο Ανέστης έχει καταντήσει επικίνδυνος. Μετά την αποβολή που της προκάλεσε, δεν σταματά και συνεχίζει να την κυνηγάει εμμονικά. Ωστόσο, ο ήρωας της σειράς δεν θα έχει καλό τέλος, κάτι που θα προκαλέσει ανακούφιση αντί για λύπη στην Ευτυχία.

Η Αρετή κάνει τα πάντα για να μεταπείσει τον Στέφανο να φύγει για την Ισπανία

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία, η οποία τη συμβουλεύει να υποδυθεί ότι παθαίνει έμφραγμα. Το κόλπο της δεν θα πιάσει, φυσικά, αφού πρόκειται για κάτι πολύ ακραίο, και το μόνο που θα καταφέρει είναι να απομακρύνει ακόμη περισσότερο τον γιο της από εκείνη.

Και εκτός από τον Στέφανο, η επιστροφή του Ιάκωβου στην Ισπανία έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Βρεττάκου, αφού δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει ξανά τη Μάνη. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη σκηνή μεταξύ του Ισίδωρου και της μικρής Αγγελικής.