Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εύχεται «χρόνια πολλά» στις γυναίκες της ζωής του και τα likes «πέφτουν βροχή»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εύχεται «χρόνια πολλά» στις γυναίκες της ζωής του και τα likes «πέφτουν βροχή»
NDP

Η πανύψηλη Δάφνη έγινε 19 ετών την Τετάρτη και ποζάρει με πιο ξανθά μαλλιά από ποτέ και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γιορτάζει σήμερα & ο Έλληνας πρωθυπουργός τής εύχεται «Χρόνια πολλά αγάπη μου!».

Ήταν 29 Ιουνίου του 2003 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απέκτησαν το τρίτο τους παιδί. 19 χρόνια και -πάρα πολλά social media- μετά, η Δάφνη Μητσοτάκη είναι μία εντυπωσιακή δεσποινίδα με πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Υπενθυμίζεται, πως η επιχειρηματίας και ο Έλληνας πρωθυπουργός έχουν αποκτήσει επίσης, την 25χρονη Σοφία και τον 24χρονο Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/COpWD4njwp8

Η νεαρή κοπέλα, που επέλεξε να μην ακολουθήσει τις σπουδές ούτε του πατέρα της, ούτε της μητέρας της, σπουδάζει ανθρωπιστικές επιστήμες στην Αμερική και το Πανεπιστήμιο Γέιλ (Yale Univercity).

Επιπλέον, μαζί με μια φίλη της έχει δημιουργήσει ήδη τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth». Μια οργάνωση που προσφέρει προστασία και βοήθεια σε νέους και ιδίως στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.

Σε πιο πρόσφατα νέα, η νεαρή κοπέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της την Τετάρτη (29/6), και οι περήφανοι γονείς της θέλησαν να της ευχηθούν και μέσα από τα social media. Μάλιστα, στα πλάνα που μοιράστηκαν και τα οποία συνόδεψαν με τρυφερά λόγια αγάπης, βλέπουμε την πανύψηλη κοπέλα, που μοιάζει πολύ και με τους δύο, να ποζάρει με πιο ανοιχτά μαλλιά από ποτέ. Βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως με το εν λόγω hair look, τώρα θυμίζει περισσότερο με τη μητέρα τους.

Ας δούμε όμως τις αναρτήσεις:

«Χρόνια πολλά Φνουλάκη μου! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα έχεις καταφέρει! Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

https://www.instagram.com/p/CfYsmNSLWb9

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της εντυπωσιακής κοπέλας γράφοντας: «Χρόνια πολλά Δαφνούλα μου! Να είσαι πάντα τόσο χαμογελαστή!».

https://www.instagram.com/p/CfZTA2ZDjg4

Στα τέλη Αυγούστου του 2021 πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συνοδεύσει την μικρότερη κόρη του, Δάφνη, στην Αμερική για να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Εκείνες τις ημέρες, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτησή στον λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη Δάφνη από την αποφοίτησή της από το Κολλέγιο Αθηνών και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!».

https://www.instagram.com/p/CRUgpG3jpcy

Τα γενέθλια της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Μία ημέρα αφότου γιόρτασαν τα γενέθλια της Δάφνης, η οικογένεια του πρωθυπουργού, γιορτάζει και εκείνα της επιχειρηματία. Γεννημένη στις 30 Ιουνίου του 1967, παντρεύτηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 1997, σε ηλικία 30 ετών.

Ακολουθεί η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

https://www.instagram.com/p/CfbSJDijun-