Το make up trick για να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο όπως η Kate Moss

Μαρία Ροδίτη
Το make up trick για να αποκτήσεις γωνίες στο πρόσωπο όπως η Kate Moss

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Το Kate Moss contour είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ κι έχει ήδη γίνει viral στο TikTok.

Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της δεκαετίας του ’90, έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και διαθέτει ένα από τα πιο ιδιαίτερα πρόσωπα του κόσμου. Σίγουρα δεν βλέπεις συχνά ένα πρόσωπο με έντονα κόκαλα στο πηγούνι και ζυγωματικά. Ο λόγος για την Kate Moss, που ακριβώς για αυτό… έχει γίνει viral στο TikTok.

Το διάσημο μοντέλο τρεντάρει στο TikTok με το Kate Moss contour: το hack μακιγιάζ που σε βοηθά να επιτύχεις τις ιδιαίτερες γωνίες της στο πρόσωπο, το οποίο -αν μη τι άλλο- είναι πολύ ιδιαίτερο. Και αυτό το hack, όπως θα δεις παρακάτω, είναι πάρα μα πάρα πολύ εύκολο.

Ψάχνεις μια fitness ρουτίνα; Yιοθέτησε της Κate Moss!

Πώς θα κάνεις το Kate Moss contour

Τι χρειάζεσαι από καλλυντικά για να κάνεις το Kate Moss contour; Μονάχα ένα bronzer σε κρεμώδη μορφή ή σε πούδρα. Αυτό που εσύ έχεις να κάνεις είναι, αφού έχεις βάλει ρουζ, να συνεχίσεις με το contour απλώνοντας το προϊόν χαμηλά στα ζυγωματικά, δίπλα στα χείλη και προς το κέντρο του μάγουλου.

Προσοχή να χρησιμοποιήσεις πολύ μικρή ποσότητα bronzer, ώστε να είναι και διακριτικό το αποτέλεσμα, αλλά και να πετύχεις το εφέ που έχει το πρόσωπο της Kate Moss.

Shopping time

Κι αν δεν έχεις bronzer ή σου τελειώνει σιγά-σιγά αυτό που υπάρχει στο νεσεσέρ σου, μην ανησυχείς. Στην gallery θα βρεις 3 bronzers σε πούδρα και 3 σε κρεμώδη υφή για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο.

Έχε υπόψη σου ότι γενικότερα τα καλλυντικά σε κρεμώδη υφή είναι πιο εύκολα στη χρήση, ειδικά αν δεν είσαι και expert στο μακιγιάζ.