Lamar Odom, νιώθεις cool να συγκρίνεις τις δύο πρώην σου δημόσια; Γιατί δεν είσαι

Νατάσσα Σχοινά
Lamar Odom, νιώθεις cool να συγκρίνεις τις δύο πρώην σου δημόσια; Γιατί δεν είσαι

Khloe Kardashian και ο Lamar Odom

Ο πρώην της Khloe Kardashian και της Taraji P. Henson μπήκε στη διαδικασία να τις συγκρίνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια δημόσια. Από διαπομπεύσεις διάσημων προσώπων μέχρι ξύλο επί σκηνής -σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο-. Από ένα σημείο και μετά, λοιπόν, αρχίζεις να εκπλήσσεσαι όλο και λιγότερο -δυστυχώς- με το κάθε νέο περιστατικό, όμως, κάτι, κάποτε θα βρεθεί που θα σε κάνει να πεις εκείνο το περίφημο «χωρίς λόγο».

Πρωταγωνιστής μας σήμερα είναι ο Lamar Odom, ο πρώην μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers που μία εποχή είχε γίνει γνωστός περισσότερο για τη σχέση του και έπειτα με τον γάμο του (2009-2016) με την Khloe Kardashian. Ο Odom είχε απατήσει την Khloe, χώρισαν και στη συνέχεια ακολούθησε μία ολόκληρη άλλη ιστορία κατά την οποία εκείνος βρέθηκε στην εντατική με υπερβολική δόση ναρκωτικών και η Khloe έτρεχε για να τον βοηθήσει.

Πριν την Khloe, όμως, ο Lamar ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Taraji P. Henson και του φάνηκε πρόσφατα καλή ιδέα να συγκρίνει τις δύο πρώην του στην Page Six, εξηγώντας γιατί θα διάλεγε την 51χρονη ηθοποιό για να τα ξαναβρεί μαζί της και όχι την Khloe.

«Η Taraji είναι ένα cool κορίτσι. Βασικά, είναι εδώ (στο L.A.). Την είδα στα BET Awards τον Ιούνιο. Οπότε, ίσως να προσπαθήσω ξανά μαζί της. Νομίζω ότι η διαφορά μεταξύ της Taraji και της Khloe είναι ο τρόπος που μεγάλωσαν. Η ανατροφή τους, που κάνει τους ανθρώπους να διαφέρουν και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτονται. Νομίζω ότι η Taraji είναι πιο ικανή σε αυτό που κάνει ως ηθοποιός σε σχέση με αυτό που κάνει η Khloe», είπε ο μπασκετμπολίστας.

Για ποιον λόγο, ωστόσο, να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία; Ποιος είναι ο στόχος του να συγκρίνεις δημόσια τις πρώην σου, οι οποίες είναι μάλιστα και πολύ γνωστά πρόσωπα της showbiz; Είτε θέλεις να εκδικηθείς κάποια είτε θες να τις εκμεταλλευτείς για χάρη της δημοσιότητας.

Δεν το κάνεις αυτό. Δεν είναι ωραίο και δε δείχνει σεβασμό όχι μόνο στο πρόσωπο καθεαυτό αλλά και σε ένα κομμάτι της ζωής σου που ναι μεν τελείωσε αλλά υπήρχε. Είναι άσχημο, αντί να προχωράς, να βάζεις δύο ανθρώπους σε διαδικασία σύγκρισης χωρίς να τους ρωτήσεις και πετάγοντας ταυτόχρονα και σπόντες για το παρελθόν τους και για τον τρόπο που έχουν μεγαλώσει -έχεις δεν έχεις δίκιο-.

Οπότε, Lamar, πήγαινε επιτέλους παρακάτω και άσε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σου ήσυχες. Στην τελική, δεν τιμάς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί ο Χ άνθρωπος ήταν κάποτε επιλογή σου.

Η Khloé Kardashian αποκάλυψε πως κατέρρευσε όταν έμαθε για το σκάνδαλο του Tristan Thompson