Ο Tom Cruise έβαλε τον James Corden να πέσει από αεροπλάνο αλλά καθόλου δεν εκπλαγήκαμε

Νατάσσα Σχοινά
Ο Tom Cruise έβαλε τον James Corden να πέσει από αεροπλάνο αλλά καθόλου δεν εκπλαγήκαμε

Ο ηθοποιός ανέκαθεν ήταν ακομπλεξάριστος και διασκεδαστικός.

Η ταινία Top Gun: Maverick έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στους κινηματογράφους, ο Tom Cruise επέστρεψε στον εικονικό ρόλο του Captain Pete «Maverick» Mitchell, όμως, το θέμα συζήτησης αφορά στην εμφάνιση του 59χρονου ηθοποιού στην εκπομπή The Late Late Show with James Corden.

O James Corden έγινε o «Goose» του Tom Cruise

Ο Cruise, λοιπόν, έβαλε τον Corden να περάσει μία σειρά από δοκιμασίες που σχετίζονταν με κάποιον τρόπο με την ταινία. Στα πιο «light» από αυτά, ο παρουσιαστής έγινε συνεπιβάτης του Cruise σε αεροπλάνο την ώρα που ο τελευταίος οδηγούσε, κάνοντας παράλληλα ποικίλες εναέριες βουτιές.

Σαφώς και ο Corden φοβήθηκε, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι συνηθισμένος σε αυτά που φαίνονται «καθημερινά» για τον Cruise, αλλά ακόμα χειρότερα όταν έπρεπε να πέσει από ένα αεροπλάνο για να κάνει skydive.

Περιττό να πούμε ότι ο σταρ βλέποντας όλα αυτά είχε ξεκαρδιστεί -και δεν τον αδικούμε γιατί γενικά έχει πλάκα ο Corden-, αλλά σε κάποια σημεία λυπηθήκαμε τον παρουσιαστή.

Μπορεί να έχουν περάσει 36 χρόνια από το πρώτο Top Gun, αλλά ο Tom Cruise παραμένει σαν 20άρης

Ο ηθοποιός ανέκαθεν ήταν ακομπλεξάριστος

Μετά από όλα αυτά, πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν για το πόσο cool και ατρόμητος είναι ο Cruise λίγο πριν τα 60 του χρόνια. Όμως, η αλήθεια είναι ότι πάντα έτσι ήταν. Σε κάθε του συνέντευξη κάνει αστεία, δε διστάζει να συμμετέχει ακόμα και στα πιο «παιδικά» παιχνίδια, αποκαλύπτει μέχρι και πολύ προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του που άλλοι αποφεύγουν για να μην «τσαλακώσουν» την εικόνα τους.

Ας μην ξεχνάμε και την περίφημη μίμηση του Donald Duck από τον ηθοποιό, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες μιμήσεις που έχουν ακούσει ποτέ.

Ο Tom Cruise στα 59 του χρόνια παραμένει στην ψυχή ο 20άρης του αρχικού Top Gun και του The Color of Money, υπενθυμίζοντας ξανά και ξανά στο κοινό το χάρισμα δεν κρίνεται και δεν περιορίζεται από κανέναν αριθμό.