Μια κίνηση του Tom Cruise στην Kate Middleton έκανε έξαλλο τον William σύμφωνα με τους royal fans

Πατούλια Κατερίνα
Μια κίνηση του Tom Cruise στην Kate Middleton έκανε έξαλλο τον William σύμφωνα με τους royal fans

Kate και William εμφανίστηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο στην πρεμιέρα του Top Gun Maverick.

Κι όμως, ο 59χρονος Tom Cruise κατάφερε να ανάψει φωτιές για μια ακόμα φορά στη σχέση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick» στις Κάννες.

Η Kate κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των παπαράτσι με το αψεγάδιαστο στυλ της αλλά και με έναν ακόμα τρόπο. Βλέπεις ως σωστός τζέντλεμαν, ο Cruise φρόντισε να πιάσει από το χέρι την Kate και να την συνοδεύσει για μερικά λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να καταγράψουν οι παπαράτσι και το στιγμιότυπο αλλά και την αμήχανη αντίδραση του πρίγκιπα William.

Kate και Wiliam, έκαναν grande εμφάνιση

Στο πρώτο κομμάτι, το λουκ της, η 40χρονη Kate ξεπέρασε τα κλασικά λουκ της φορώντας μια ασπρόμαυρη maxi τουαλέτα από τον οίκο Roland Mouret ενώ η off shoulder γραμμή του πάνω μέρους κάλυπτε διακριτικά τους ώμους της δούκισσας με τη λευκή αυτή φάσα να φωτίζει το πρόσωπο της Middleton.

Στο δεύτερο κομμάτι, αυτό της κίνησης του Cruise, η Middleton απόλαυσε τη βόλτα με τον Tom που είναι πάντα γοητευτικός και ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής της συναυλίας στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

H κίνηση του Tom που έγινε viral

Ο William πάλι, περπατώντας στο πλάι της εδώ και 11 χρόνια συζύγου του, έσφιξε τα δόντια, έκανε μια σειρά από γκριμάτσες και το κοινό στο Twitter είδε μπόλικη ζήλεια για την κίνηση αυτή αλλά και θαυμασμό από την πλευρά του πρίγκιπα προς την κούκλα για το event σύζυγό του.

Η Kate πάντως φάνηκε να απολαμβάνει αυτή τη στιγμή γεμάτη λάμψη και Hollywood όση ώρα οι royal φανς έβλεπαν τον William να υποφέρει δίπλα της.

«Να ήμουν μυγούλα στον ώμο της Kate να έβλεπε τη σκηνή που θα έκανε ο William στο ξενοδοχείο μετά τη βραδιά αυτή», έγραφε ένα σχόλιο με ένα άλλο να επισημαίνει πως ο πρίγκιπας κρατούσε το φανάρι και όχι το χέρι της Kate.

Tέλος στις φήμες χωρισμού

Κάπως έτσι πάντως ο μελλοντικός βασιλιάς έκλεισε τα στόματα περί χωρισμού. Έχουν περάσει δύο μέρες μόνο, από εκείνο το δημοσίευμα του MSN που ήθελε την Kate να έχει πάρει τα παιδιά και να έχει παρατήσει τον William.

Η φήμη ότι η Kate Middleton χώρισε τον William και έφυγε με τα παιδιά κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το δημοσίευμα που έγινε γρήγορα viral σε Ευρώπη και Αμερική υποστήριζε από τον τίτλο κιόλας πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William χώρισαν με την 40χρονη δούκισσα να έχει πάρει τα τρία παιδιά της και να έχει φύγει από την κοινή τους κατοικία.

Λίγη ώρα πέρασε προτού το δημοσίευμα κατέβει και το ίδιο και το tweet αλλά η ζημια είχε ήδη γίνει μιας και όπως τονίζει το Cosmopolitan ΗΠΑ το άρθρα είχε αναπαραχθεί.

Σύμφωνα με αυτό, Kate και William ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με την Kate να έχει ήδη μετακομίσει αλλού με τα τρία πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis.