Οι fans σχολίασαν αρνητικά τον κατάξανθο Ryan Gosling και η Eva Mendes αντέδρασε έτσι όπως έπρεπε

Μαρία Ροδίτη
Οι fans σχολίασαν αρνητικά τον κατάξανθο Ryan Gosling και η Eva Mendes αντέδρασε έτσι όπως έπρεπε

Οι θαυμαστές του Ryan Gosling σχολίασαν αρνητικά το makeover του για τον ρόλο του Ken και η Eva Mendes έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και φροντίζουν να το υπενθυμίζουν συχνά στους fans τους. Αυτήν τη φορά αφορμή για… νέα απόδειξη του έρωτά τους ήταν η αντίδραση της Mendes στα αρνητικά σχόλια για τη μεταμόρφωση του Ryan Gosling ως Ken στην πρώτη live-action ταινία της Barbie.

Ο 41χρονος ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου του στο πλευρό της Barbie, Margot Robbie, με τους θαυμαστές του να μη βλέπουν με καλό μάτι αυτό το makeover και να σχολιάζουν αρνητικά. Φυσικά, η Eva Mendes ήταν στο πλευρό του συζύγου της αντιδρώντας και απαντώντας πολύ γρήγορα σε όλα τα κακόβουλα σχόλια.

Μες της Αντιπάρου τα στενά η Eva Mendes και ο Ryan Gosling ποζάρουν σε πλάνα ινσταγκραμικά

Τα αρνητικά σχόλια και η αντίδραση της Eva Mendes

Στη φωτογραφία του κινηματογραφικού Ken ο Ryan Gosling παρουσιάζεται με πλατινέ ξανθά μαλλιά και κοιλιακούς «φέτες» φορώντας jean γιλέκο, jean παντελόνι κι ένα λευκό εσώρουχο που γράφει «Ken». Το look είναι εμπνευσμένο από την κούκλα «Earring Magic Ken», που παρουσίασε η Mattel το 1993, δίπλα στην «Earring Magic Barbie», και θυμίζει πολύ τον Ryan Gosling πριν πολλά πολλά χρόνια στην Disney. Να, δες το βίντεο και θυμήσου κι εσύ!

Βλέποντας, λοιπόν, το νέο look του Ryan Gosling οι θαυμαστές του προχώρησαν σε σχόλια, όπως «τρομερό»- με την αρνητική έννοια-, ενώ κάποιοι είπαν πως οι στυλίστες κατάφεραν να κάνουν τον κατά τ’ άλλα εντυπωσιακό Ryan να φαίνεται… καθόλου hot.

https://www.instagram.com/p/Ce16Os3PCtv

Η Eva Mendes δεν έχασε χρόνο και αντέδρασε προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον σύζυγό της. «Ο κόσμος ξέρει ότι δεν υποδύεται ένα πραγματικό πρόσωπο, σωστά; Υποδύεται έναν ψεύτικο άνθρωπο», φέρεται να δήλωσε η ηθοποιός στην παρουσιάστρια του talk show, «The Talk», Natalie Morales.

Τι γνωρίζουμε για την κινηματογραφική Barbie

Η Barbie έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές animated ταινίες, όμως μέχρι σήμερα δεν την είχαμε δει να παίρνει σάρκα και οστά στον κινηματογράφο. Να, όμως, που ήρθε η ώρα να γίνει και αυτό. H 3 φορές υποψήφια για Όσκαρ, Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird) ανέλαβε τη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο της ταινίας, το οποίο μάλιστα επιμελήθηκε μαζί με τον σύντροφό της, Noah Baumbach, επίσης βραβευμένο με Όσκαρ, σκηνοθέτη του Marriage Story.

https://www.instagram.com/p/Cdv6czbrBWy

Ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον Ken, το άλλο μισό της Barbie, ενώ στον ρόλο της ομώνυμης κούκλας θα δούμε τη Margot Robbie. Άλλοι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν στην ταινία είναι οι Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu και Will Ferrell.