Μες της Αντιπάρου τα στενά η Eva Mendes και ο Ryan Gosling ποζάρουν σε πλάνα ινσταγκραμικά

Μες της Αντιπάρου τα στενά η Eva Mendes και ο Ryan Gosling ποζάρουν σε πλάνα ινσταγκραμικά

Οι χαλαρές βόλτες της οικογένειας στα σοκάκια της Αντιπάρου.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα μας χολιγουντιανά ζευγάρια και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμείς τους λατρεύουμε! Αυτές τις μέρες, το λαμπερό ζευγάρι απολαμβάνει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και συγκεκριμένα της Αντιπάρου.

Η Mendes και ο Gosling τριγυρνούν στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού και δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον φακό του Mykonos Live TV, που τους «τσάκωσε» να κάνουν βόλτα παρέα με τις δύο κόρες τους, Esmeralda και Amada.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Ryan Gosling και της Eva Mendes με τις κόρες τους

Οι αναρτήσεις της Eva Mendes από την Αντίπαρο

Εκτός από το βίντεο που κυκλοφόρησε, η διάσημη ηθοποιός έδωσε και μια μικρή γεύση στους followers της στο Instagram από τις διακοπές που απολαμβάνει με την οικογένειά της, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες και ένα story από τις όμορφες στιγμές που περνά στην Αντίπαρο, χωρίς ωστόσο να βάζει τοποθεσία στις αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/p/Ce6ufnwP5mM

Στη μια ποζάρει στα πλακόστρωτα του νησιού φορώντας ένα άκρως καλοκαιρινό outfit, ενώ στην άλλη φοράει ένα κίτρινο μαγιό και μεγάλα γυαλιά ηλίου και κάθεται σε μια ταβερνούλα. Η ηθοποιός έχει απίστευτη φυσική ομορφιά και όπως μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου, δεν χρειάζεται ίχνος μακιγιάζ για να είναι λαμπερή.

https://www.instagram.com/p/Ce9jf91PdRT

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην Αντίπαρο, το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, ωστόσο σύμφωνα με την DailyMail, ο Ryan Gosling έγινε αντιληπτός από έναν κύριο που καθόταν σε ένα τραπέζι και τον χαιρέτησε, με τον ηθοποιό να ανταποδίδει.

Αξίζει να αναφερθεί, πως πριν τις φωτογραφίες που «μαρτυρούν» την παρουσία της οικογένειας στην Αντίπαρο είχαν προηγηθεί βίντεο που δημοσίευε το Mykonos live TV, στο οποίο φαίνονται όλοι μαζί να κάνουν βόλτες στο κυκλαδίτικο νησί.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Ryan Gosling και της Eva Mendes με τις κόρες τους

Το ζευγάρι έχει κλείσει πλέον δεκαετία μαζί, αλλά σπάνια θα δεις κοινές τους λήψεις, παρά μόνο για την προώθηση της ταινία «The Place Beyond the Pines», στα γυρίσματα της οποίας ερωτεύτηκαν.

Η Mendes και ο Gosling έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 7χρονη Esmeralda και την 5χρονη Amada, οι οποίες πια έχουν μεγαλώσει πολύ, και τον περασμένο Μάρτιο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλη την οικογένεια σε μία βόλτα της. Όλοι μαζί επισκέφτηκαν ένα βιβλιοπωλείο και ένα κατάστημα τέχνης απολαμβάνοντας την έξοδό τους σαν μία οποιαδήποτε καθημερινή οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Cbt3HUzsAKH

Πηγή φωτογραφιών: @evamendes