Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 34 και το γιόρτασε λέγοντας μια επική ατάκα για την ηλικία της

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 34 και το γιόρτασε λέγοντας μια επική ατάκα για την ηλικία της

Η γνωστή influencer δέχθηκε ευχές από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και έκανε μια χιουμοριστική αποκάλυψη.

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή (30.06) για την Χριστίνα Μπόμπα αφού γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της στο νησί των ανέμων. Η διάσημη influencer πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, τις δίδυμες κόρες τους και λίγους καλούς φίλους.

Το ζευγάρι έχει νοικιάσει ένα υπέροχο σπίτι στην Μύκονο και θα παραμείνει εκεί όλο το καλοκαίρι. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου βρέθηκαν κοντά τους για τα γενέθλια της Χριστίνας και πέρασαν όλοι μαζί μια ανέμελη ημέρα στην παραλία.

mpompa8.jpg

Τα γενέλια της Χριστίνας Μπόμπα στην Μύκονο

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 34 ετών και θέλησε να μοιραστεί στιγμές από το πάρτι με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Η influencer δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους και την τούρτα. Οι μικρές (Αριάνα και Φιλίππα) έχουν δοκιμάσει ήδη το γλυκό και αυτό αποτυπώνεται στα γλυκά προσωπάκια τους.

https://www.instagram.com/p/CfcFNm_KBPc

«Happy birthday to me!!! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! #τακαλύτεραγενέθλια Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές !!! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! #σαςαγαπώ Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4 😂», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/CfcNnoeDna8

Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα στις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα που έχουν γενέθλια

«Είσαι το φως μας κι η ενέργειά μας! Να μας ζήσεις αγάπη μου. ❤️ @chrismpo
#happybirthday», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσιεύοντας το πιο τρυφερό οικογενειακό βίντεο.

Οι ευχές της μαμάς και της αδερφής της

Η Ελίνα Μπόμπα κοινοποίησε μερικές throwback φωτογραφίες με την αγαπημένη της αδερφή γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη και πιο χαμογελαστή αδερφή του κόσμου».

1656658217683-473848409-mpompa7.jpg

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση της μαμάς της Χριστίνας, Γιώτα η οποία πόσταρε μια φωτογραφία τους και έγραψε: «Χρόνια πολλά στην υπέροχη Χριστινούλα μου, σε λατρεύουμε».

mama_mpompa.jpg

Πηγή κεντρικής: chrismpo