Ο Snik το «ζει» σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι & ανέβασε τις πρώτες φωτο με τη νέα σχέση του

Ο Snik το «ζει» σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι & ανέβασε τις πρώτες φωτο με τη νέα σχέση του

Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Γιώτα. 

Νέα σελίδα έχει γυρίσει εδώ και λίγους μήνες στην προσωπική του ζωή ο trapper Snik. Παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν το περασμένο διάστημα, ο 35χρονος τραγουδιστής δεν επανασυνδέθηκε με την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά αποφάσισε να κάνει μια νέα στο πλευρό της νεαρής Γιώτας Ιωαννίδου.

O Snik και το κορίτσι του ζουν τον απόλυτο έρωτα

Μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι, το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του, αυτή τη φορά στην μαγευτική Σαντορίνη. Ο trapper συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση αφού όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ηχογραφεί νέα τραγούδια σε διάσημο studio της περιοχής.

Η σύντροφός του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στα social media. Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν όσο ελεύθερο χρόνο είχαν για να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

1656660957138-699614998-snik3.jpg

Η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Το ηχητικό μήνυμα από τo L.A που φούντωσε τις φήμες

Το ρομαντικό ταξίδι του Snik στο Παρίσι με την νέα του σύντροφο

Ο traper βρίσκεται σε σχέση με την νεαρή Γιώτα Ιωαννίδου η οποία εργάζεται σε χώρους εστίασης στην Θεσσαλονίκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους ωστόσο το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι και την Disneyland πρόδωσε τον δεσμό τους.

https://www.instagram.com/p/CemMRbespzt

Τόσο ο traper αλλά και η αγαπημένη του δημοσίευσαν φωτογραφίες από την πόλη του φωτός, στα προφίλ που διατηρούν στο Instagram. Ο Snik και το κορίτσι του πόζαραν στο μπαλκόνι του πολυτελούς ξενοδοχείου τους, με θέα τον πύργο του Άιφελ και «έβαλαν φωτιά» στο like button.

Η σχέση και ο χωρισμός του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους τον Οκτώβριο του 2019. O έρωτας της παρουσιάστριας με τον trapper ήταν μεγάλος ενώ το ζευγάρι έμεινε για σχεδόν 1,5 χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.

Στις αρχές του 2021 το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα νέο post στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της Snik ωστόσο λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση τους. Τον περασμένο Απρίλιο η είδηση του χωρισμού τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν αρκετά σενάρια περί επανασύνδεσης του γνωστού μοντέλου και του trapper, ενώ όπως αποδείχθηκε οι δυο τους επικοινώνησαν κατά το ταξίδι της Ηλιάνας στην Αμερική. Ο Snik δέχτηκε ένα φωνητικό μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν σ' ένα από τα πολλά live streams που πραγματοποιεί στο διαδίκτυο.

«Hello players από το L.A! Έτσι δεν λες; Players;» ακούγεται να του λέει το μοντέλο, με τον trapper να απομακρύνεται αμήχανα από την κάμερα: «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Πηγή κεντρικής: giwta_iwannidou