O Snik είναι ερωτευμένος ξανά μετά την Ηλιάνα! Η φωτογραφία που πρόδωσε την νέα του σχέση

O Snik είναι ερωτευμένος ξανά μετά την Ηλιάνα! Η φωτογραφία που πρόδωσε την νέα του σχέση

O traper έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ταξίδεψε στην πόλη του φωτός με την νέα του σύντροφο.

Τον απόλυτο έρωτα φέρεται να ζει το τελευταίο διάστημα ο traper Snik με την νέα του σύντροφο. Παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν, ο 35χρονος τραγουδιστής δεν επανασυνδέθηκε με την πρώην σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή. Την ίδια ώρα το μοντέλο-παρουσιάστρια, απολαμβάνει το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και προσπαθεί να περνά καλά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Snik είναι ερωτευμένος κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

https://www.instagram.com/p/CeliWk5DeIw

Ο traper βρίσκεται σε σχέση με την νεαρή Γιώτα Ιωαννίδου η οποία εργάζεται σε χώρους εστίασης στην Θεσσαλονίκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους ωστόσο το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι και την Disneyland πρόδωσε τον δεσμό τους.

https://www.instagram.com/p/CemMRbespzt

Τόσο ο traper αλλά και η αγαπημένη του δημοσίευσαν φωτογραφίες από την πόλη του φωτός, στα προφίλ που διατηρούν στο Instagram. Ο Snik και το κορίτσι του πόζαραν στο μπαλκόνι του πολυτελούς ξενοδοχείου τους, με θέα τον πύργο του Άιφελ και «έβαλαν φωτιά» στο like button.

sxolio_snik.jpg

H σύντροφος του Snik δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της από την Disneyland και ο traper έσπευσε να της σχολιάσει πόσο hot είναι αφήνοντας στο post μερικά emoji.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι» - Πώς τέλειωσαν όλα

Η σχέση και ο χωρισμός του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους τον Οκτώβριο του 2019. O έρωτας της παρουσιάστριας με τον trapper ήταν μεγάλος ενώ το ζευγάρι έμεινε για σχεδόν 1,5 χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.

Στις αρχές του 2021 το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα νέο post στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της Snik ωστόσο λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση τους. Τον περασμένο Απρίλιο η είδηση του χωρισμού τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν αρκετά σενάρια περί επανασύνδεσης του γνωστού μοντέλου και του trapper, ενώ όπως αποδείχθηκε οι δυο τους επικοινώνησαν κατά το ταξίδι της Ηλιάνας στην Αμερική. Ο Snik δέχτηκε ένα φωνητικό μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν σ' ένα από τα πολλά live streams που πραγματοποιεί στο διαδίκτυο.

«Hello players από το L.A! Έτσι δεν λες; Players;» ακούγεται να του λέει το μοντέλο, με τον trapper να απομακρύνεται αμήχανα από την κάμερα: «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

«Φυσικά, κι ήμουν πολύ ερωτευμένη, αυτό δεν είναι έρωτας και αγάπη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που δίνονται στο 100% είναι συνειδητοποιημένοι, ξέρουν ότι τα έχουν δώσει όλα. Δεν είναι ζωή να κρατάς πισινές στον έρωτα, ας πονέσω και τι έγινε, θα μάθω», είχε δηλώσει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο The2Night Show για τον πρώην σύντροφό της.

Πηγή κεντρικής: snikthehustla