Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν την εμμονή που κάθε μαμά θα ήθελε να έχουν τα παιδιά της

Οι γιοι της Σοφίας Καρβέλα έχουν την εμμονή που κάθε μαμά θα ήθελε να έχουν τα παιδιά της

Η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μερικά βίντεο που δείχνουν τη σχέση του Νίκου και του Νέστορα.

Η Σοφία Καρβέλα συχνά ποστάρει φωτογραφίες των παιδιών της. Όχι μόνο για να δείξει το πόσο μεγαλώνουν αλλά και για να πληροφορήσει το κοινό της για κάθε τι σχετικό με τη ζωή τους. Όπως αυτήν τη φορά.

Η εμμονή των γιων της Σοφίας Καρβέλα

Όταν είσαι μαμά, τις ανησυχίες σου τις έχεις. Σε κάθε επίπεδο και με κάθε περιεχόμενο. Όταν, όμως, έχεις περισσότερα από ένα παιδιά, πολλές φορές υπάρχει και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους. Πολλά αδέρφια συνηθίζουν να τσακώνονται και μία έγνοια του γονιού είναι να μπορέσει να δημιουργήσει μία υγιή σχέση μεταξύ τους.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Θανάση Πανουργιά, τον Νίκο και τον Νέστορα. Αυτά αποτελούν συχνά τους πρωταγωνιστές των αναρτήσεών της και αυτήν τη φορά μάθαμε και τη γλυκιά εμμονή τους.

«Το επίπεδο εμμονής μεταξύ αυτών των δύο μικρών…», έγραψε η Σοφία, για να δείξει την εμμονή που έχουν οι γιοι της ο ένας με τον άλλον σε μία μετακίνησή τους με τα Μέσα. Μία εμμονή που κάθε μαμά θα ήθελε να βλέπει στα παιδιά της.

Ο Νίκος και ο Νέστορας έχουν εξαιρετικές σχέσεις και πολύ συχνά τους βλέπουμε σε ποικίλες ασχολίες. Από εξόδους με τους φίλους τους, yoga με τη μαμά τους, έως και ύπνο πλάι-πλάι.

Η Άννα Βίσση με τον Νίκο και τον Νέστορα στο σινεμά είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Ακόμα και στον ύπνο πλάι-πλάι

Πριν από περίπου έναν μήνα, μάλιστα, η Καρβέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου οι γιοι της είχαν αποκοιμηθεί και ο ένας είχε βάλει το χεράκι του στο πρόσωπο του άλλου.

https://www.instagram.com/p/Cdj1nDStiUa

«Προειδοποίηση: Μπορεί να σε κάνει να θες παιδιά», έγραψε η επιχειρηματίας στο caption και πραγματικά είχε δίκιο για το πόσο αξιολάτρευτο ήταν το θέαμα.

Μιας και η Σοφία Καρβέλα έχει μοιραστεί με τους followers της πληθώρα φωτογραφιών ανά διαστήματα, συγκεντρώσαμε μερικές στη συνέχεια.