Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη από τον γάμο της, 10 χρόνια πριν

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη από τον γάμο της, 10 χρόνια πριν

Η Ευδοκία Ρουμελιώρη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης γιόρτασαν τα 10 χρόνια του γάμου τους με δύο φωτογραφίες που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι από τα ζευγάρια που τα βλέπεις και λες «Φτου να μην σας ματιάσω». Μπορεί να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως κάθε φορά που η ηθοποιός ανεβάζει κάποια φωτογραφία με τον σύζυγό της, ο τρόπος που κοιτάζονται αλλά και που αγκαλιάζονται, τα λέει όλα.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι 7 ετών, τον Δημήτρη. Βέβαια, ο σύζυγός της έχει ακόμη δύο γιους από προηγούμενο γάμο, τους οποίους η Ευδοκία έχει μεγαλώσει και δεν τους ξεχωρίζει από το δικό της παιδί.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μοιράστηκε την τέλεια φωτογραφία του συζύγου της με τον ξανθό γιο τους

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με αφορμή την επέτειο γάμου τους

Με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων γάμου με τον άντρα της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, με εκείνη και τον Νικηφόρο να λάμπουν από ευτυχία.

«Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια …Η ζωή μου φύλαγε το ωραιότερο δώρο …ΕΣΕΝΑ!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CfbuaPEI_8P

Η αγάπη της για τα παιδιά και η προσπάθεια της υιοθεσίας

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μία γυναίκα που λατρεύει τα παιδιά και δεν το κρύβει. Η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα ήθελε κι άλλα παιδιά, πολλά παιδιά, αλλά και μία κόρη, αφού η οικογένειά της αποτελείται μόνο από άντρες. Μάλιστα πριν από μερικά χρόνια, η Ευδοκία και ο Νικηφόρος θέλησαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, τον μικρό Μάριο. Η προσπάθεια αυτή, όμως, δεν είχε αίσιο τέλος και στο τέλος έφερε στο ζευγάρι, αλλά και στο παιδάκι που τους αποχωρίστηκε, πολύ πόνο.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου»

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» τον περασμένο Μάρτιο, η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθεια της υιοθεσίας όσο και στην αγάπη της για τα παιδιά.

«Δε θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε:

«Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια. Δε θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι».

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Πηγή φωτογραφιών: @evdokia.roumelioti