Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μοιράστηκε την τέλεια φωτογραφία του συζύγου της με τον ξανθό γιο τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μοιράστηκε την τέλεια φωτογραφία του συζύγου της με τον ξανθό γιο τους

Έτσι είναι το σπίτι της ευτυχισμένης οικογένειας. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μετρούν 9 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2015 ο ερχομός του γιου τους, Δημήτρη ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Η σπάνια ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και τα τρυφερά λόγια

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας πόσο αγαπημένοι είναι.

«Και έρχονται και αυτές οι μέρες που όλα σε φοβίζουν και σε αγχώνουν και ξαφνικά βλέπεις αυτό μπροστά σου και φωτίζεται πάλι ο κόσμος και όλα γίνονται πιο εύκολα. Και ξαναμπαίνουν όλα στην σωστή τους θέση και καταλαβαίνεις ξανά τι είναι το πραγματικά σημαντικό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη ποστάροντας μια φωτογραφία του συζύγου και του γιου της.

Ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχει στην αγκαλιά του τον μικρό Δημήτρη, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τα χάδια του μπαμπά του.

https://www.instagram.com/p/Cex9AqjLZHG

Ο γάμος και η ζωή με τον σύζυγό της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 30 Ιουνίου 1018, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στον γάμο έδωσαν το παρών 180 άτομα και το νυφικό της ηθοποιού ήταν δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

«Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν τόσο ωραίο. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου μου είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι «παντρεύεστε 4» (εννοώντας την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του)», είχε δηλώσει η Ευδοκία Ρουμελιώτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με κακοποίησε ψυχικά ο Γιώργος Κιμούλης. Με έβριζε χυδαία»

https://www.instagram.com/p/CcnhQrBIjjs

Η αγάπη της ηθοποιού για τα παιδιά και η επιθυμία για μία κόρη

«Δε θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει με τον σύζυγό της (Ο μικρός Μάριος βρισκόταν 3,5 χρόνια στην οικογένειά της) και δεν ολοκληρώθηκε αλλά και για το πώς το βίωσαν τα υπόλοιπα παιδιά.

«Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό ήταν ο Δημήτρης. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός. Ήταν με ένα παιδάκι στο σπίτι. Με ένα αδερφάκι. Με ένα μωράκι. Το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά. Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και, αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: evdokia.roumelioti