Μαθήματα Instagram από τη Μαρία Καβογιάννη στην Ευδοκία Ρουμελιώτη - Τα ξεκαρδιστικά βίντεο

Μαρία Ροδίτη
Μαθήματα Instagram από τη Μαρία Καβογιάννη στην Ευδοκία Ρουμελιώτη - Τα ξεκαρδιστικά βίντεο

Η Μαρία Καβογιάννη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο διάλειμμα του γυρίσματος της νέας σειράς του ΑΝΤ1 στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν κάνουν μαθήματα Instagram σε… νεκροταφείο.

Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με τους φίλους σου και αυτό φαίνεται από μερικά Insta Stories που έχει ανεβάσει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τη Μαρία Καβογιάννη. Τις δυο ηθοποιούς συνδέει στενή φιλική σχέση και έχουν την τύχη την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να πρωταγωνιστούν μαζί σε νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δύο καλές φίλες σε ένα διάλειμμα αποφάσισαν να κάνουν μαθήματα… Instagram. Για την ακρίβεια η Μαρία Καβογιάννη ήταν η δασκάλα με την Ευδοκία Ρουμελιώτη να μην είναι και τόσο καλή μαθήτρια.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος του MEGA στην αγκαλιά των Αλεξίου και Καβογιάννη

Τα ξεκαρδιστικά βίντεο με Ρουμελιώτη και Καβογιάννη

Σε νεκροταφείο πραγματοποίησαν χθες γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Μαρία Καβογιάννη. Σε κάποιο διάλειμμα, λοιπόν, οι ηθοποιοί έβγαλαν μία φωτογραφία και αναζητούσαν το caption που θα βάλουν σε αυτή.

«Πάντως, Μαρία, ό,τι κι αν θέλω να ανεβάσω δεν σ’ αρέσει τίποτα», ακούγεται να λέει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τη Μαρία Καβογιάννη να απαντά: «Μα τι να μ’ αρέσει; Κατ’ αρχάς, σ’ αυτό το περιβάλλον θέλεις κάτι να ανεβάσεις; Τι θέλεις να ανεβάσεις;». Και ο διάλογος έχει και συνέχεια με τη Ρουμελιώτη να λέει: «Τη φωτογραφία αυτή, που είμαστε οι δυο μας και ο Σερίφης».

Παρακολουθώντας τα βίντεο θα δεις πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήθελε η λεζάντα της ανάρτησης να λέει «ο Σερίφης» με τη Μαρία Καβογιάννη να διαφωνεί και να θεωρεί πιο σωστή τη λέξη «ο συνοδοιπόρος».

«Ταιριάζει εδώ στο περιβάλλον», λέει με χιούμορ η Ευδοκία.

Η στενή φιλία και οι φάρσες των δύο ηθοποιών

Οι δύο φίλες και ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει πολλές φορές με βίντεο στο Instagram τις πλάκες που κάνουν μεταξύ τους. Μία από αυτές, η οποία έγινε viral, ήταν τον Μάρτιο του 2020 και μόλις είχε ξεσπάσει ο κορονοϊός.

https://www.instagram.com/p/B9RXnxBpEcO

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη θέλησε να κάνει φάρσα στη Μαρία Καβογιάννη και άλλες συναδέλφους της στο θέατρο και άρχισε να βήχει πολύ έντονα. Ανεβαίνοντας, λοιπόν, όλες μαζί τις σκάλες για να κατευθυνθούν στο καμαρίνι, άφησαν την Ευδοκία να μπει πρώτη και… την κλείδωσαν βάζοντάς τη στην απομόνωση.