Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε την πιο αμήχανη εμπειρία της με τον πιο cool τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε την πιο αμήχανη εμπειρία της με τον πιο cool τρόπο

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα παλιό περιστατικό που την είχε στεναχωρήσει.

Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν του «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της συνεχίζουν να μας κρατούν καθημερινά συντροφιά με αμείωτη όρεξη. Η παρουσιάστρια- ηθοποιός μας καλημέρισε το πρωί της Παρασκευής (01.07) με αποκαλυπτική διάθεση και αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό περιστατικό που την είχε στεναχωρήσει έντονα στο παρελθόν.

Με αφορμή ένα θέμα για τους διάφορους τύπους πεθερών που υπάρχουν στον κόσμο, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την πιο αμήχανη εμπειρία που είχε μέχρι σήμερα με μητέρα πρώην συντρόφου της.

Η ευχή της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της γιαγιάς της δείχνει την πραγματική έννοια της αγάπης

https://www.instagram.com/p/CfRXAnZsVIL

Η «αποκάλυψη» της Δανάης Μπάρκα για την πρώην πεθερά της

«Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο, πολύ ερωτευμένη και γνωρίζω τη μαμά του, η οποία στην αρχή ήταν κέρβερος και μου μιλούσε στον πληθυντικό», είπε στην κάμερα η Δανάη Μπάρκα.

«Έλεγα, μετά από τρεις μήνες, πως αυτή η γυναίκα δεν θέλει να με βλέπει στα μάτια της, τώρα είμαστε κολλητές. Κα Θεώνη σας αγαπώ! Ωραίος ο πληθυντικός, αλλά εμένα μου είχαν κοπεί τα πόδια. Έβλεπα έναν άνθρωπο κι έτρεμα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας το αίσιο τέλος της ιστορίας.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που θα κάνεις follow

Η νεαρή παρουσιάστρια-ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν σταματά να εμπνέει με τις αναρτήσεις της. Αρκετές φορές έχει στείλει ισχυρά μηνύματα απέναντι στους haters, αποδεικνύοντάς μας πόσο θετική στάση κρατά στην ζωή και την καθημερινότητά της.

«Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σας και προσπαθήσει να σας χαλάσει την ψυχολογία ή να σας πει πως δεν είστε ‘όμορφοι’, προσπεράστε τον. Η ομορφιά είναι παντού και κυρίως μέσα μας. Μη μαυρίσετε την ψυχή σας επειδή κάποιος άλλος είναι προβληματικός και αρέσκεται στο να προσπαθεί να υποβαθμίζει τους γύρω του. Χαμογελάστε και πραγματοποιήστε κάθε σας όνειρο», έγραψε πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Πηγή κεντρικής: danai_barka

DPG Network