Η ευχή της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της γιαγιάς της δείχνει την πραγματική έννοια της αγάπης

Η ευχή της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της γιαγιάς της δείχνει την πραγματική έννοια της αγάπης

Η παρουσιάστρια έχει μία πολύ δεμένη σχέση με τη γιαγιά της και δε χάνει ευκαιρία να τη δείχνει.

Γενέθλια έχει σήμερα η γιαγιά Τούλα και η εγγονή της, Δανάη Μπάρκα, που τη λατρεύει έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία μιλάει από την καρδιά της για όλα όσα νιώθει.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της γιαγιάς της

Η 29χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό της τη θαλπωρή που νιώθει για τη γιαγιά Τούλα, ενώ περιέγραψε περιστατικά και συμπεριφορές της που δείχνουν πόσο γεμάτος αγάπη άνθρωπος είναι.

https://www.instagram.com/p/CfYXB0XMSm0

«Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια της. Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπος που το σπίτι του ήταν-και παραμένει- ανοιχτό για όλο τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο. Γιορτάζει ο άνθρωπος που στα 17 έφυγε για την Αφρική χωρίς να ξέρει την γλώσσα και κανέναν εκεί, και κατάφερε να μεγαλώσει την οικογένεια της και να βοηθήσει κι άλλες τόσες οικογένειες να τα καταφέρουν. Ο άνθρωπος που μεγάλωσε 10 εγγόνια και μαγείρευε για 20 άτομα κάθε μέρα με όλη της την καρδιά κι άφηνε απ’ έξω πάντα φαΐ για όλους και για κάθε ζωάκι της γειτονιάς. Γιορτάζει ο άνθρωπος που έχει αντέξει όσα κανείς άλλος δεν θα άντεχε και το χαμόγελο της δεν σβήνει ποτέ. Γιορτάζει η γιαγιά μου που την ευχή της την στέλνει σε κάθε άνθρωπο και η αγκαλιά της είναι εκεί για όλους. Γιορτάζει η αγάπη μου που όταν ακούει κάποιον να μιλάει άσχημα για εμένα με παίρνει κλαίγοντας και μου λέει 'καλά, Δανάη μου, οικογένεια δεν έχουν να τους πουν ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε κανέναν; Κρίμα παιδί μου' κι όταν της λέω ‘Ε γιαγιά, κι αυτό δουλειά είναι. Καμία φορά γίνεται επίτηδες’ απαντάει ‘Πωπω Παναγία μου, να μην αξιώσει κανέναν ο Θεός να πληρώνεται για να κακολογεί άλλους ανθρώπους. Η κακία γυρνάει εκεί που ξεκινάει. Η ζωή μας πρέπει να είναι γεμάτη ευγένεια και καλοσύνη’. Γιορτάζει αυτή η γυναίκα που όποιος δεν έχει γιαγιά η παππού τον αναγκάζει να την αποκαλεί ‘γιαγιά’ και να πηγαίνει να τρώει σπίτι της για να νιώθει θαλπωρή. Η γιαγιά μου, η πιο όμορφη αγκαλιά σε όλο τον πλανήτη. Που αγαπάει τους πάντες, που φροντίζει για όλους, που αγχώνεται για τα παιδιά σ όλο τον κόσμο, που κλαίει με το παραμικρό, που βγαίνει στην πλατεία τα απογεύματα και γί νεται πάρτι, η γιαγιά μου που την βλέπεις κι ανοίγει η ψυχή σου.

Γιαγιά, το σ αγαπάω είναι τόσο μικρό για να περιγράψει αυτά που νιώθω για σένα που αλήθεια θα σε αδικήσω αν στο πω.

Γιαγιά μου, αν η αγάπη είχε εικόνα, για μένα θα ήσουν εσύ. Σ’ ευχαριστώ που υπήρξες, υπάρχεις και παρακαλάω να υπάρχεις να μεγαλώσεις και τα δικά μου παιδιά να μάθουν τι σημαίνει νοιάξιμο και ξεγνοιασιά. 🌞

Χρόνια πολλά♥️

Σ ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει αγάπη κάθε μέρα», έγραψε.

Τη συγκινητική ανάρτηση συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες και βίντεο.

Θυμήσου και μία από τις -πολλές- φορές που η γιαγιά Τούλα ζητάει από την εγγονή της να παντρευτεί.

DPG Network