Η Γη της ελιάς: Η Ελπίδα εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς σε ρόλο έκπληξη

Η Γη της ελιάς: Η Ελπίδα εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς σε ρόλο έκπληξη

Η τραγουδίστρια είναι το νέο πρόσωπο που θα απολαύσουμε στον δεύτερο κύκλο.

Ο πρώτος κύκλος της «Γης της ελιάς» έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (30/6), με τις εξελίξεις να είναι τόσο καταιγιστικές που οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Όπως αναμενόταν, το φινάλε ήταν άκρως εντυπωσιακό. O γάμος και η βάφτιση του Φίλιππου και της Βασιλικής έγινε μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς. Η στιγμή του γλεντιού, δε, ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε από την αρχή της σειράς, με τη νύφη και τον γαμπρό, αλλά και τους συγγενείς και τους καλεσμένους να το ρίχνουν στον χορό και να ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές.

Η Γη της ελιάς: Έπαιξε τραγούδι του Βοσκόπουλου και η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου μας συγκλόνισε

Η Ελπίδα μπαίνει στον δεύτερο κύκλο της «Γης της ελιάς»

Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανατρεπτικός, με πολλές εκπλήξεις - τόσο δυσάρεστες όσο και ευχάριστες - να περιμένουν τους πρωταγωνιστές.

Το cast θα είναι το ίδιο, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», θα έχουμε μια πολύ ευχάριστη προσθήκη. Η Ελπίδα είναι το πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά, ενώ ο ρόλος της θα συνδεθεί με τη ζωή της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου).

Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε τη γνωστή τραγουδίστρια σε ρόλο ηθοποιού. Η Ελπίδα και ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου έχουν αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση εδώ και πολλά χρόνια, επομένως δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί... Άλλωστε, ο γνωστός παραγωγός φροντίζει στις δουλειές του να έχει ανθρώπους που αγαπάει και θαυμάζει, γι' αυτό επιλέγει συχνά τους ίδιους συνεργάτες.

Η Αθηνά μένει εντελώς μόνη

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, η περιπέτεια της Αθηνάς θα συνεχιστεί και θα ταλαιπωρηθεί πολύ μέχρι να αποδείξει την αθωώτητά της. Όμως αυτό που την «καίει» περισσότερο δεν είναι το γεγονός ότι είναι στη φυλακή, αλλά ότι αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια: ότι δηλαδή ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της αλλά εραστής της.

https://www.instagram.com/p/CdtctvnrwlG

Όλοι της γυρνούν την πλάτη και η είδηση διαδίδεται σε όλη τη Μάνη. Ο Ισίδωρος, δε, δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της και η Αθηνά μένει μόνη της, να παλεύει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Δημήτρη.