Από θείος... μπαμπάς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έγκυος η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Από θείος... μπαμπάς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έγκυος η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Μια ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως έγινε γνωστό ο chef Κουτσόπουλος θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο θείος όπως τον αποκαλούν στο MasterChef Κουτσόπουλος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου, σύμφωνα με το περιβάλλον του κριτή του ριάλιτι μαγειρικής διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της κύησής της.

Από θείος…μπαμπάς

Η ηθοποιός της σειράς Μόλις Χτες και ο κριτής του MasterChef έγιναν ζευγάρι μέσα στην καραντίνα και συγκατοικούν ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο. Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram account της Μιχαλοπούλου, είχε γίνει viral από τις διακοπές του ζευγαριού ενώ οι δύο γονείς to be, κάνουν πολλές συχνές εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις.

Χρύσα και Λεωνίδαςπέρα από την προσωπική τους σχέση είναι παραγωγοί και σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ιντερνετικό σταθμό που έχει ο σεφ.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Οι μόνοι που γνώριζαν μέχρι χθες για την εγκυμοσύνη ήταν οι δύο έτεροι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης και πριν μερικές ημέρες ενημερώθηκε και ο σταθμός.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπαίνει στο club των μπαμπάδων κριτών του MasterChef, μετά τον Σωτήρη Κοντιζά που έχει τρία παιδιά.

Μένει να δούμε τι κρύβει το μέλλον για τον τρίτο κριτή του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη, που είναι αρκετά χρόνια σε σοβαρή σχέση.

«Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση και είμαι πολύ καλά. Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική, γιατί είναι προσωπική. Αν τη λέει δεν είναι προσωπική, είναι κοινή», είχε πει πριν έναν χρόνο ο Ιωαννίδης.