Μπρούνο Τσιρίλο: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο και οι διακοπές με την κόρη του

Μπρούνο Τσιρίλο: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο και οι διακοπές με την κόρη του

O γνωστός ποδοσφαιριστής μένει μόνιμα στην Ιταλία μετά το διαζύγιο με την Έλενα Ασημακοπούλου.

Νέα ζωή στην Ιταλία θα ξεκινήσει ο Μπρούνο Τσιρίλο, μετά τον χωρισμό με την σύζυγό του, Έλενα Ασημακοπούλου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη, την Μαρία Ροζάρια η οποία αποτελεί no1 προτεραιότητά τους.

Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο η ηθοποιός το ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγες ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. O Mπρούνο Τσιρίλο κατοικεί μόνιμα τους τελευταίους μήνες στην Ιταλία και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο στην Ιταλία με την «γυναίκα της ζωής του»

Μέχρι στιγμής ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν έχει αναφερθεί καθόλου στον χωρισμό του. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την κόρη του, Μαρία Ροζάρια. Η 12χρονη ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να περάσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς μαζί με τον μπαμπά της.

cirilo2.jpg

Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Το love story, η δυσκολία απόκτησης παιδιού και το σπίτι στον Άγιο Στέφανο

Ο υπερήφανος μπαμπάς δημοσίευσε μερικά Instagram-stories με την αγαπημένη του κόρη ενώ λίγο αργότερα πόζαραν αγκαλιασμένοι σε μια selfie φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CeENzmgoZ5o

To διαζύγιο με την Έλενα Ασημακοπούλου

Ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.instagram.com/p/CRcZHhfsQTy

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: brcirillo