Δες τι έγινε στο live του Queen με την Έλενα Ασημακοπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο live του Queen με την Έλενα Ασημακοπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Έλενα Ασημακοπούλου!

Η όμορφη ηθοποιός, έδωσε live συνέντευξη στη Διευθύντρια του Queen.gr, Δέσποινα Καμπούρη μέσα από το Instagram του Queen.gr.

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε για αυτά που αισθάνεται με όλη την κατάσταση που ζούμε, αλλά και όσα κάνει στο σπίτι της με την κόρη της Μαρία και τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο την περίοδο της καραντίνας.

Εξήγησε στους θεατές του live, ότι εργάζεται κανονικά για το e-shop της και πηγαίνει στο γραφείο της, ενώ η κόρη της μένει με τον μπαμπά της στο σπίτι και παίζουν.Το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα είναι να βγει στην παιδική χαρά με την κόρη της και γενικά να κάνει ό,τι ευχαριστεί την κόρη της.

Η κόρη τους Μαρία, η οποία εμφανίστηκε για λίγο με τη μαμά της στο Live, γνωρίζει Ιταλικά, Ελληνικά, Αγγλικά και μαθαίνει και Γερμανικά.

Οι γονείς του Μπρούνο ζούνε στη Νότια Ιταλία και η μητέρα του έχει αναπνευστικά προβλήματα, οπότε φοβούνται για την υγεία της.

Η Έλενα μοπιράστηκε τα μυστικά ομορφιάς της με τις επισκέπτριες του Queen και παραδέχτηκε, ότι έβαψε τα μαλλιά και τα νύχια της μόνη της. Στο μακιγιάζ της φοράει μόνο compact πούδρα, ρουζ, μάσκαρα και lip balm και εξήγησε πώς είναι καλοσχηματισμένα τα φρύδια της: Κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια.

Αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστούσε σε σειρά φέτος, αλλά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Μάλιστα, πρόσφατα κατάφερε να χάσει 7 κιλά ακολουθώντας διατροφή με σκευάσματα. Ως γνήσια Ελληνίδα νοικοκυρά, μαγειρεύει πολύ αυτές τις μέρες. Γυμνάζεται στο σπίτι με λάστιχα, βαράκια και στρώμα μιας που από μικρή έκανε πολλή γυμναστική (ενόργανη, μπαλέτο, ρυθμική).

Παίρνει πάντα προφυλάξεις για αυτοπροστασία όταν πηγαίνει στο supermarket (φοράει ανελλιπώς γάντια και μάσκα).

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, εμφανίστηκε μπροστά από την κάμερα και ο σύζυγός της (διάσημος ποδοσφαιριστής), ο οποίος μίλησε για όσα βιώνει η Ιταλία και οι συγγενείς του με τον Covid 19.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί.