Survivor: Η Ασημίνα αποθέωσε τον Σπύρο Μαρτίκα και το Twitter έχει γνώμη για την κίνηση αυτή

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Η Ασημίνα αποθέωσε τον Σπύρο Μαρτίκα και το Twitter έχει γνώμη για την κίνηση αυτή

 Η Ασημίνα Χατζηανδρέου διεκδικεί μια θέση στον ημιτελικό του Survivor και γιατί όχι και την πρόκριση στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ήρθε η ώρα του μεγάλου ημιτελικού του Survivor στο Γαλάτσι. Ήδη από το χτεσινό επεισόδιο, ασφαλής στο ξεκίνημα του ημιτελικού είναι μόνο ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας. Η Ασημίνα και η Μαίη είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και η αλήθεια είναι πως η Ασημίνα κατάφερε να κάνει το Twitter να την κάνει trend.

Όσα θα αλλάξει η Ασημίνα μετά το παιχνίδι

Αρχικά, ήρθαν οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας για τη συμπεριφορά που θα έχει εκτός Survivor, τη στιγμή που η 22χρονη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα βγω έξω, δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα, θα με έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω πάρα πολύ ανθρώπους που πεινάνε, που δεν έχουν στέγη γιατί το βίωσα το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό εμένα με πονάει αυτή τη στιγμή, αλλά, επειδή το βίωσα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτάνε τι έζησα, δεν θα το καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Δεν ήταν τίποτα εύκολο», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και συμπλήρωσε:

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα το ότι έφτασα μέχρι εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη, αλλά πέρασα από σαράντα κύματα για να φτάσω μέχρι εδώ. Βρέθηκα πολλές φορές μόνη στο παιχνίδι, να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου και μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον εαυτό μου που άντεξα, πραγματικά άντεξα και θα πω τις ιστορίες μία προς μία σε όλους τους ανθρώπους μου εκεί κάτω και δεν θα ξεχάσω κανέναν και τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου με δάκρυα στα μάτια.

Και μετά ήρθε η ατάκα για τον Μαρτίκα

Είμαστε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού για φέτος, ο Γιώργος Λιανός ζητάει από κάθε παίκτη να πει το όνομα ενός παίκτη που τον επηρέασε και η Ασημίνα μιλάει τη στιγμή εκείνη για τον Σπύρο Μαρτίκα:

Και όχι μόνο μιλάει αλλά αποθεώνει τον Μαρτίκα τονίζοντας πως ο Σπύρος ήταν το Survivor φέτος:

«Δεν θα πω ποιος θα μείνει στην καρδιά μου, σαν μνήμη θα μείνει ο Μαρτίκας, ήταν το Survivor ο Μαρτίκας φέτος. Αυτός ο άνθρωπος δοκίμασε πολύ την υπομονή μου, πολλά πράγματα που έκανε μου ανέβαζαν τη διάθεση, είχε και χιούμορ αλλά κάποια άλλα με έφερναν και σε κόντρα μαζί του. Θα θυμάμαι ότι μαζί του ξέφευγα, το κράταγα πολύ μέσα μου», είπε η Ασημίνα και το Twitter απορήσε που η 22χρονη δεν αναφέρθηκε στην κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου.

Survivor: Κάποιος αγαπάει την Ασημίνα (είναι ο Χρήστος Δάντης) και την περιμένει σε αυτό το σπίτι

Το Twitter εννοείται πως είδε κάποια σκοπιμότητα πίσω από την αναφορά της Ασημίνας στον Μαρτίκα ενώ άλλοι, στήριξαν και πάλι την παίκτρια ζητώντας να φτάσει στον τελικό.

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα, λίγο πριν τον ημιτελικό, η Ανδριώτου δεν έχει στηρίξει κάποιον παίκτη. Ο Μαρτίκας από την πλευρά του, έστειλε σαφές μήνημα στήριξης του Στάθη μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cfm98-DI7Kg

Να σου θυμήσουμε πως ο Μαρτίκας μαζί με την Σταυρούλα είχαν κάνει τα σχόλια περί πλούσιου άντρα για την Ασημίνα και τον Χρήστο Δάντη.

stathis.JPG

Η Ασημίνα άλλωστε είχε έρθει σε βαθιά ρήξη με τον Μαρτίκα όταν εκείνος αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, τονίζοντας:

«Θα σου έλεγα εγώ αν θα αντιδρούσες το ίδιο. Αγάπη μου δεν πιάνεις το όνομα κάποιου, που δε βρίσκεται στο παιχνίδι και δεν τον γνωρίζεις. Πες μου που τον ξέρει ο Μαρτίκας τον Χρήστο Δάντη; Δεν έπρεπε να το πει καν. Απλά δεν είχε κάτι σε χαρτί στα χέρια του και ψάχνει να πιαστεί από κάτι. Μπας και βρει να ασχοληθεί ο κόσμος με κάτι μαζί του. Είναι ξεφτίλα», είπε η Ασημίνα στην ομάδα της στο Survivor.

Σε άλλο σημείο φανερά εκνευρισμένη συνέχισε: «Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα, που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Με ακούς; Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»