Το glam look της Μαρίας Μπεκατώρου έκλεψε τις εντυπώσεις σε γάμο στην Κεφαλονιά

Το glam look της Μαρίας Μπεκατώρου έκλεψε τις εντυπώσεις σε γάμο στην Κεφαλονιά

Ο εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης και η ηθοποιός Τέτη Καλαφάτη παντρεύτηκαν στην Κεφαλονιά: Η βάφτιση των δύο παιδιών τους, το εντυπωσιακό νυφικό και οι λαμπεροί καλεσμένοι. 

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει τα τελευταία 4 χρόνια ο εφοπλιστής και πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, Σπυράγγελος Λυκούδης. Μετά τον χωρισμό του από την Ελληνίδα pop star, ο εφοπλιστής βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της ηθοποιού Τέτης Καλαφάτη, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Ο λαμπερός γάμος Σπυράγγελου Λυκούδη- Τέτης Καλαφάτη

Ο γάμος τελέστηκε στο υπέροχο εκκλησάκι της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας στα Σπήλια της Κεφαλονιάς με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι: Ναστάζια Πανταζάτου, Βάντα Ζαφειράτου, Ντίνα Καλαφάτη, Βαγγέλης Πολλάτος και Ανδρέας Βικάτος.

Στη συνέχεια οι ευτυχείς γονείς βάφτισαν τα δύο τους παιδάκια, Ευγενία και Διονύση με νονές τις: Άντζελα Καλαφάτη, Αλεξάνδρα Λυκούδη και Μέμη Καλαφάτη.

Ακολούθησε ένα υπέρλαμπρο party δίπλα στη θάλασσα όπου οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς των νεόνυμφων έδωσαν το παρών. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά για τον γάμο των φίλων τους, με τη παρουσιάστρια να δημοσιεύει αρκετά Instagram-stories από την τελετή.

https://www.instagram.com/p/CfliE2ussw2

Η σχέση και ο χωρισμός με την Ελένη Φουρέιρα

Ο εφοπλιστής και η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι για σχεδόν 2 χρόνια και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι κοινές τους εμφανίσεις αποτελούσαν απόδειξη της ευτυχίας τους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ελένη Φουρέιρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια on camera για τον τότε αγαπημένο της.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε μιλήσει το 2016 στο «Πρωινό» για τη συγκατοίκηση με τον Σπυράγγελο Λυκούδη και είχε τονίσει πως είναι πολύ καλά μαζί του. Λίγους μήνες αργότερα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση τους, με την Ελένη Φουρέιρα να τον επισκέπτεται για τελευταία φορά στην Κεφαλονιά.

Το αινιγματικό μήνυμα που είχε δημοσιεύσει η τραγουδίστρια στο Instagram επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους ο οποίος σύμφωνα με φήμες οφείλεται σε τρίτο πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/BGm-VpZrnzi

Πηγή κεντρικής: spyr_lykoudis