Στο post της Κλέλιας Ρένεση για τον «Γιάννο» και τη «συμμορία» η αντίδραση του Μπισμπίκη ήρθε αμέσως

Στο post της Κλέλιας Ρένεση για τον «Γιάννο» και τη «συμμορία» η αντίδραση του Μπισμπίκη ήρθε αμέσως
Instagram

«Το γύρισμα μαζί σου μού θύμισε γιατί κάποτε θέλησα να γίνω ηθοποιός(...)Να μου φιλήσεις το αδιανόητο δαιμόνιο τον Μπιλάρα που δεν υπάρχει άλλο τέτοιο θηρίο όμοιό του, στην τέχνη του, στην ψυχή του και στη γενναιοδωρία του», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση κάνοντας μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Για τους πιστούς θαυμαστές του Γιάννη Οικονομίδη η είδηση πως θα κυκλοφορήσει νέα ταινία προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας. Για να θυμούνται οι πιστοί και να μαθαίνουν οι περίεργοι, ο γνωστός ταλαντούχος σκηνοθέτης επιστρέφει με την έκτη του ταινία της οποίας το σενάριο συνυπογράφει με την άλλη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου, τον Βαγγέλη Μουρίκη.

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τη «Σπασμένη Φλέβα», τα μείον 5 κιλά σε 2 μήνες και ο νέος ρόλος

Το project «Σπασμένη Φλέβα»

Στη «Σπασμένη Φλέβα» το καστ έχει τεράστιο ενδιαφέρον και το γεγονός πως η χημεία των συντελεστών είναι τεράστια μάς κάνει να πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα πρόκειται να είναι ανώτερο των προσδοκιών.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση, είδαμε την ηθοποιό να ποζάρει με κάποιους από τους συνεργάτες της μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο το vibe από τα παρασκήνια. Τέσσερα χρόνια μετά τη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ο σκηνοθέτης επιστρέφει δυναμικά -ξανά- με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον οποίο και εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

https://www.instagram.com/reel/C5D78_9IGJT/

Στα πιο πρόσφατα νέα που αφορούν την ταινία και η Κλέλια Ρένεση έκανε ξανά ένα post που αφορά τη «Σπασμένη Φλέβα». Αυτή τη φορά, η ηθοποιός έκανε σκρίσνοτ ένα μήνυμα που έστειλε μέσω WhatsApp στον Γιάννη Οικονομίδη το οποίο μέσα σε λίγα λόγια περιγράφει τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει η ηθοποιός στο πρόσωπό του.

«Γράφετε κ σεις τέτοια στους σκηνοθέτες σας ή είστε τίποτα ψύχραιμοι;;
Σκηνοθετάρα μου Γιάννης Οικονομίδης - Yannis Economides μαζί σου να πλέξουμε τις σπασμένες φλέβες όλων μας!! Σας αγαπώ! @bisbikis.vasilis @dimkatsaitis» έγραψε στη λεζάντα η Κλέλια εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της στους καλούς της συνεργάτες, Βασίλη Μπισμπίκη και Δημήτρη Κατσαΐτη.

Ακολουθεί το post της Κλέλιας Ρένεση:

«Γιάννο μου, θέλω να σ' ευχαριστήσω μέσα απ΄την καρδιά μου για όλη αυτή τη μαγική δίνη που έφερες στη ζωή μου! Το γύρισμα μαζί σου μού θύμισε γιατί κάποτε θέλησα να γίνω ηθοποιός. Μου έμαθε πώς να γλιστράς μέσα στα σωθικά σου για να «είσαι» και αυτό που «είσαι» αρκεί για να γίνει το παν. Έχεις έναν διαολεμένο τρόπο να «είσαι» κι εσύ αυτό που θες να γίνουμε! Γνήσιος ως το κόκκαλο! Κάθε λήψη και ταξίδι, κάθε λάθος και σωστό! Μου άνοιξες την όρεξη μπαγάσα και το ΄χα καλά κοιμισμένο το θηρίο. Να μου φιλήσεις το αδιανόητο δαιμόνιο τον Μπιλάρα που δεν υπάρχει άλλο τέτοιο θηρίο όμοιό του, στην τέχνη του, στην ψυχή του και στη γενναιοδωρία του. Και βεβαίως όλη τη συμμορία συνεργείο που φυσάει και σαρώνει! Σας αγαπώ όλους: Η καρδιά μου μαζί σας πάντα! Σκίστε!».

https://www.instagram.com/p/C6MvIMQLznt/

Το σχόλιο του Βασίλη Μπισμπίκη ήρθε σε δευτερόλεπτα μετά την ανάρτηση

Δευτερόλεπτα μετά την ανάρτηση και ο Βασίλης Μπισμπίκης αντέδρασε στην ανάρτηση της καλής του φίλης και συνεργάτιδας με emoji -και συγκεκριμένα με δύο κόκκινες καρδούλες.

Untitled.png

Με την εν λόγω ανάρτησή της, η Κλέλια Ρένεση δήλωσε ουσιαστικά πως ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα για την ταινία. Με σεβασμό και υπερηφάνεια, η ηθοποιός απέτισε φόρος τιμής στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκε ένα μήνα και πλέον εντατικών γυρισμάτων. Το γεγονός πως ο σκηνοθέτης έχει μια πρακτική που βγάζει από τους ηθοποιούς την αλήθεια τους στο μέγιστο βαθμό δίνοντάς τους τον χρόνο και τον χώρο να βγάλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους μάς κάνει να ανυπομονούμε να δούμε την ερμηνεία της.

Η Κλέλια Ρένεση θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ;

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα και ειδικότερα στις 5 Μαρτίου, ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως η Κλέλια Ρένεση θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής, αλλά, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον εν λόγω ρόλο.