Μαρία Πρωτόπαππα VS Δημήτρη Λάλου στον Σασμό: Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Μαρία Πρωτόπαππα VS Δημήτρη Λάλου στον Σασμό: Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο

Η Βασιλική σε κόντρα με την Μαρίνα και οι φανς του Σασμού μεταξύ τους για τις νέες εξελίξεις. Ο Μαθιός διχάζει ξανά το κοινό στο Twitter/X.

Για δύο πράγματα θα είμαστε σε αναμονή μετά το Πάσχα για τον Σασμό. Πρώτον για να δούμε επιτέλους την εμφάνιση του Ρούσσου Σταματακάκη και βασικά να δούμε τον σπουδαίο ηθοποιό Θανάση Παπαγεωργίου και δεύτερον για να δούμε πως ο Μαθιός επιτέλους θα παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή που έγινε πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο η σύγκρουση ρόλων της Μαρίας Πρωτόπαππα και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου θα είναι η πιο σημαντική στιγμή και η αιτία είναι ακριβώς αυτή η τιμωρία.

https://www.instagram.com/p/C5qp-p1PnTR/

Μετά τον οβελία η παράδοση του Μαθιού

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως Μαθιός και Βασιλική συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους στον Σασμό (κάποιοι υποστηρίζουν και εκτός σειράς) και αναμένουν τη γέννηση της κόρης τους. Χθες έκαναν και shopping therapy κοιτάζοντας μέσω internet για το πως θα διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο. Πλάκα είχε και αυτό.

Η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό αντιμέτωπη με έναν νέο εχθρό: Πώς θα τα αλλάξει όλα ο Ρούσσος

Η σεναριογράφος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μέχρι το φινάλε της σειράς και έτσι βλέπουμε όλες αυτές τις ενδιάμεσες μικρές (και για κάποιο λόγο αρκετών λεπτών) ιστορίες. Στα πιο σοβαρά τώρα, μία χαρά πάει το ειδύλλιο Δαδακαρίδη - Σαμαρά και ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ο εισαγγελέας της μαγείρεψε, αλλά η σάλτσα κάηκε. Τώρα περιμένουμε τον γάμο τους στα τέλη της σεζόν.

Ήδη γυρίστηκε πριν από λίγες μέρες και ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας όπως αποκλειστικά σου είχαμε δείξει.

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Θοδώρας στον Σασμό και ο νέος γάμος Σαμαρά - Δαδακαρίδη

Αναμένουμε φυσικά τον μεγάλο γάμο των πρωταγωνιστών, του Αστέρη και της Αργυρώς. Όμως πριν από αυτό, το μεγαλύτερο ζήτημα που θα προκύψει είναι η άνευ ορίων κόντρα Μαρίνας και Βασιλικής. Η πρώτη είναι ανένδοτη και βάζει προθεσμία στον Μαθιό για να παραδοθεί για τη δολοφονία του Στεφανή. Υπερβολική ευαισθησία δείχνει για αυτό το θέμα, αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να «απλωθούν» τα επεισόδια για να φτάσουμε μέχρι τον Ιούνιο.

Η Βασιλική αν και εγκυμονούσα θα βγει εκτός εαυτού και μετά θα την παρακαλέσει να πάρει πίσω την απόφασή της. Με τον Μαθιό να παίρνει επιτέλους τη μεγάλη απόφαση να παραδοθεί στην αστυνομία για να βγάλει τη Μαρίνα από τη δύσκολη θέση.

Το κοινό πάλι διχάστηκε. Μόνο ο Μαθιός έχει κάνει εγκλήματα σε αυτή τη σειρά;

Μη περιμένεις ωστόσο και πάλι να γίνει πράξη αυτό. Ο Μαθιός θα παραδοθεί αφού γεννήσει η Βασιλική το κοριτσάκι τους. Και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Έτσι για να είναι γλυκόπικρο το τέλος. Από τη άλλη πλευρά ασχολείται μία σειρά με αυτό το θέμα και έχει χαθεί το νόημα του Σασμού. Πλέον οι δύο οικογένειες δεν έχουν το μίσος που είχαν κατά το παρελθόν, θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να πέσει γρηγορότερα ο επίλογος.

Το μόνο όμως που έχουμε ως απορία, είναι το τι θα συμβεί και με την περίπτωση του Παύλου που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Θα έχουμε και εκεί τιμωρία για τη δολοφονία του Ευθύμη; Χλωμό.