Salma Hayek και François-Henri Pinault γιορτάζουν 15 χρόνια ενός μεγάλου love story

Τσακιρίδου Χριστίνα
Salma Hayek και François-Henri Pinault γιορτάζουν 15 χρόνια ενός μεγάλου love story

Την 15η επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν Salma Hayek και ο François-Henri Pinault. Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους, το love story και τα ωραιότερα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και ειδικά όταν περιβάλλεσαι από ανθρώπους που την ομορφαίνουν καθημερινά, με κάθε τρόπο.

Τα τελευταία 15 χρόνια η Salma Hayek ζει την απόλυτη ευτυχία και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον σύζυγό της, François-Henri Pinault.

Η Salma Hayek ποζάρει με μαγιό και λέει πως τα «οικογενειακά βάρη» δεν την αφήνουν σε ησυχία

Salma Hayek και François-Henri Pinault γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου

Πριν από μερικές ώρες η Salma Hayek και ο François-Henri Pinault γιόρτασαν την 15η επέτειο του γάμου τους, με την 57χρονη να δημοσιεύει μερικές σπάνιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μερικά #tbt αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον γάμο της, δείχνοντάς μας την νυφική της προετοιμασία αλλά και μια αγαπημένη λήψη με τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/C6L0aYbo4T_/

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις την ευλογία του να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που τη βρήκατε, μην το θεωρείτε δεδομένο. Για όλους εσάς που δεν το έχετε κάνει, μην εγκαταλείπετε ποτέ. Το #tbt σε μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου», έγραψε η Hayek στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τα δύο νυφικά της ηθοποιού να κρέμονται το ένα δίπλα στο άλλο ενώ στο τρίτο στιγμιότυπο του καρουζέλ οι νεόνυμφοι κοιτάζονται τρυφερά.

hayek2.jpg

Αρκετοί celebrities είχαν δώσει το παρών στο λαμπερό γάμο του ζευγαριού ανάμεσά τους η Penelope Cruz, ο Javier Bardem, η Charlize Theron, η Lily Cole, η Ashley Judd, ο Woody Harrelson, η Anna Wintour, ο Bono, ο David Blaine, ο Jacques Chirac κ.ά.

Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της & οι ευχές στην Mathilde το αποδεικνύουν

https://www.instagram.com/p/C3ks3gvIc9G/

Η σταρ της μεγάλης οθόνης και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 16χρονη Valentina Pinault, ενώ ο Pinault είναι πατέρας τριών ακόμα παιδιών Augustin, Mathilde, François) από προηγούμενες σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/CsyOmhyt0Dx/

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου, είσαι ο ήλιος, η θέρμη μου, το φως μου, η δύναμή μου, η χαρά μου, η ευτυχία μου, ο έρωτάς μου», είχε γράψει παλαιότερα η Hayek στη λεζάντα της ανάρτησής της, θέλοντας να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της.

Το παραμυθένιο love story

Tο ευτυχισμένο ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία. Η γνωριμία τους έμελλε να αλλάξει τα πάντα καθώς λίγα χρόνια αργότερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο του Παρισιού.

«Όταν υπάρχει σύγκρουση, βάζουμε όλη την ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος - ποτέ δεν ψάχνουμε να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλη η ενέργειά μας πηγαίνει στον τρόπο που θα το λύσουμε. Λόγω της προσέγγισής μας, ποτέ δεν είπαμε κάτι άσχημο ο ένας στον άλλο», έχει αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξη για τη σχέση με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/C3V1Ohgot_D/

Το τρυφερό post της Salma Hayek για τα γενέθλια του François-Henri Pinault

Πηγή κεντρικής: salmahayek