Η Δανάη Λιβιεράτου δηλώνει περήφανη κοπέλα του Pablo Miller και διαλύει τις φήμες περί χωρισμού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Λιβιεράτου δηλώνει περήφανη κοπέλα του Pablo Miller και διαλύει τις φήμες περί χωρισμού

Η Δανάη Λιβιεράτου πάντα στηρίζει τον σύντροφό της, Pablo Miller σε κάθε του βήμα και η σημερινή είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα γι' αυτόν.

Η Δανάη Λιβιεράτου, η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι, επέλεξε να ακολουθήσει την αγάπη της για τη μουσική σπουδάζοντας στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Royal Northern College of Music στο Manchester.

Η Δανάη Λιβιεράτου κυνηγάει το όνειρό της στο Los Angeles και η αδερφή της Νεφέλη τη στηρίζει

Η αγάπη αυτή για τη μουσική ένωσε την 21χρονη Δανάη με τον Pablo Miller, ο οποίος επίσης ασχολείται με τη μουσική, έχοντας μάλιστα και τη δική του μπάντα. Άλλωστε, και ο Pablo προέρχεται από μουσική οικογένεια, μιας και ο μπαμπάς του είναι ο επί χρόνια κιθαρίστας του Sting, ενώ και τα αδέρφια του - Rufus και Misty - έχουν επίσης ταλέντο στην κιθάρα.

Η «περήφανη» Δανάη Λιβιεράτου

Η σημερινή μέρα λοιπόν, είναι πολύ ξεχωριστή για τον Pablo Miller, αφού κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι σε γνωστή μουσική πλατφόρμα και φυσικά, η Δανάη Λιβιεράτου δεν θα μπορούσε να μην νιώθει εξαιρετικά περήφανη για εκείνον, όχι μόνο επειδή είναι ο σύντροφός της αλλά επειδή μπορεί να καταλάβει ως τραγουδίστρια τα άγχη και τις αγωνίες του.

Η ίδια λοιπόν, έκανε δύο αναρτήσεις στο προφίλ της γράφοντας πως η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε (κυκλοφόρησε δηλαδή το τραγούδι του αγαπημένου της), ενώ έγραψε επίσης, πως αισθάνεται «περήφανη κοπέλα» του Pablo Miller.

Αυτή ήταν μια ανάρτηση μετά από αρκετό καιρό που έκανε η Δανάη Λιβιεράτου με τον Pablo Miller, αφού το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους του, όπως είχαμε δει μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Tόσο η Δανάη είχε ταξιδέψει μαζί με την αδερφή της στη χιονισμένη Ιταλία, όσο και ο Pablo στις χιονισμένες Άλπεις.

To ταξίδι στο Los Angeles

Παράλληλα, η Δανάη Λιβιεράτου είχε ταξιδέψει στις αρχές Απριλίου στο Los Angeles απολαμβάνοντας τόσο τις βόλτες με την παρέα της όσο και τις στιγμές στο στούντιο, δημιουργώντας τη δική της μουσική.

Tα cover σε TikTok και Instagram

Tον τελευταίο καιρό η Δανάη Λιβιεράτου χρησιμοποιεί περισσότερο τους λογαριασμούς της στα social media για επαγγελματικούς σκοπούς, ώστε να προβάλλει σε περισσότερα άτομα το ταλέντο της στη μουσική. Γι' αυτό και αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ της θα δεις πως έχει κάνει πολλά cover γνωστών τραγουδιών και μάλιστα οι followers της, της κάνουν και διάφορες «παραγγελίες» στα σχόλιά τους.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά της βίντεο ήταν αυτό με τον Pablo Miller από τα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζί στην Ελλάδα, τραγουδώντας Γιώτα Νέγκα.