Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τη Σίσσυ και εξήγησε την ουσία του ρόλου της νονάς

Πατούλια Κατερίνα
Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τη Σίσσυ και εξήγησε την ουσία του ρόλου της νονάς

Η Χριστίνα Κοντοβά έγινε μαμά της μικρής Ada με πολύ κόπο και μετά από πολλές δοκιμασίες. Όπως καταλαβαίνεις, το να επιλέξει ως νονά τη Σίσσυ ήταν για εκείνη μια απόφαση που δεν πάρθηκε τυχαία.

Αν έχεις αποκτήσει παιδιά, ξέρεις καλά πως η επιλογή του πνευματικού τους γονιού, του ανθρώπου που εσύ θα αποφασίσεις να γίνει ο καθοδηγητής τους στη ζωή αυτή, είναι μία από τις πιο σοβαρές αποφάσεις που θα λάβεις ως μαμά.

Αν έχεις αποκτήσει το παιδί σου και με τον κόπο και τη θυσία που έκανε η Χριστίνα Κοντοβά, αφήνοντας τα πάντα πίσω και μετακομίζοντας στην Αφρική για έναν και πλέον χρόνο, καταλαβαίνεις πως η επιλογή της νονάς για το παιδί σου γίνεται υπόθεση ακόμα πιο σοβαρή.

Χριστίνα Κοντοβά: Το πάρτι πριν τη βάπτιση της κόρης της Ada και η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Αυτή την επιλογή την έκανε όμως η Χριστίνα Κοντοβά, από τη στιγμή που η Ada ήρθε στην Αθήνα μαζί της και η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε ο άνθρωπος που η σχεδιάστρια εμπιστεύτηκε για την κόρη της.

Νονά και Ada πόζαραν για πρώτη φορά μαζί στο Νυμφαίο, στις αρχές του 2022, όταν η Χριστίνα Κοντοβά ρύθμιζε ακόμα τις λεπτομέρειες μιας βάφτισης που τελικά δεν έγινε.

https://www.instagram.com/p/CYUfMyOherh

Χριστίνα Κοντοβά: Το πάρτι πριν τη βάπτιση της κόρης της Ada και η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Από νωρίς χτες, τα stories από το Νυμφαίο της Φλώρινας με λαμπερούς προσκεκλημένους και την Ada στο επίκεντρο μιας μεγάλης γιορτής, γέμισαν τα social media μας. Κι ύστερα όλοι αναρωτηθήκαμε: πού είναι η νονά, η νονά που την τελευταία στιγμή ήρθε σε επαφή με τον covid19 και δεν μπόρεσε ποτέ να ταξιδέψει ως το Νυμφαίο.

Η Σίσσυ, δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για την ακύρωση της βάφτισης, η οποία είχε οριστεί να είναι ημέρα Δευτέρα που η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CeeMoaAsbaZ

«Επειδή με ρωτάτε για την Ada, η βάφτιση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, η βάφτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι έτσι, όμως ο κόσμος είχε ήδη ανέβει στο Νυμφαίο, όπου και έγινε μια γιορτή, η βάφτιση θα γίνει μόλις θα βγούμε από αυτή τη συνθήκη, ελπίζω σύντομα», εξήγησε η παρουσιάστρια, με την Χριστίνα Κοντοβά να εξηγεί με ένα post τη σημασία της λέξεις νονά.

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

nona.JPG



Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε…
Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση!
Σας ευχαριστώ όλους.

@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.