Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου: «Τα δάκρυα δεν σταματούν να τρέχουν»

Πατούλια Κατερίνα
Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου: «Τα δάκρυα δεν σταματούν να τρέχουν»

Η Σίσσυ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αλλά η Χριστίνα Κοντοβά έκανε ένα story γεμάτο χιούμορ.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε νονά της μικρής Abigail Ada, της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, την οποία και κατάφερε να υιοθετήσει από την Αφρική σε μια διαδικασία που κράτησε κάτι παραπάνω από 20 μήνες.

Κι επειδή η βάπτιση έλαβε τελικά χώρα μια εβδομάδα αργότερα, οι δύο κουμπάρες πια, πήραν μόλις χτες στα χέρια τους τις φωτογραφίες από τη βάπτιση της Ada.

Η Σίσσυ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της γράφοντας χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν…
Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου…
Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές..
Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Σίσσυ με την Χριστίνα να τονίζει:

«Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

Το Q+A της Χριστίνας

Πάντως, στο q+a της η Χριστίνα Κοντοβά, δεν έκρυβε με ένα story γεμάτο χιούμορ, το μεγάλο δέσιμο της Σίσσυς με την κόρη της, τονίζοντας πως ήδη ζηλεύει την Χρηστίδου για την τεράστια αγάπη που της έχει η Ada.

Τι είναι η Σίσσυ τώρα πια για εσάς, εκτός από κουμπάρα, ρώτησε ένας fan της Κοντοβά, με τη Χριστίνα να τονίζει με χιούμορ: «Τώρα πια και αντίζηλος».

sissy1.JPG

Σε αυτό το q+a, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε για εκείνη και την πιο συγκινητική στιγμή στη διαδικασία υιοθεσίας της Ada, τη στιγμή που μπήκαν μαζί στο αεροπλάνο για την Αθήνα ενώ δεν έκρυψε και το δέσιμο που έχει πια η κόρη της, με τον Μάξιμο, τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου!

kontova2.JPG
athina2.JPG

Η επεισοδιακή βάπτιση

Η βάπτιση που ήταν οργανωμένη για τις 6 Ιουνίου στο Νυμφαίο δεν είχε τελικά πραγματοποιηθεί καθώς η Σίσσυ είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, με αποτέλεσμα, να γίνει μεν το πάρτι για τη βάπτιση, μιας και οι φίλοι της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη είχαν ήδη φτάσει στη Φλώρινα αλλά να λείπει από εκεί η νονά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε νονά της Ada Abigail, της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά στο Νυμφαίο

Η μαμά Χριστίνα φρόντισε με τη σειρά της και με ένα συγκινητικό ποστ να εξηγήσει πως η νονά δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να αλλάξει ή να αντικατασταθεί γράφοντας:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε τότε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.