Η Adele απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Rich Paul

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Adele απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Rich Paul

Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Adele και ο Rich Paul διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους αφού αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι. Οι φήμες της σχέσης τους ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο και επιβεβαιώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσω μίας ανάρτησης της Adele στο Instagram. Το post απεικόνιζε την λαμπερή τραγουδίστρια να ποζάρει στον φακό ενός φωτογραφικού θαλάμου αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Μετά την απουσία του Rich Paul από τα γενέθλια της τραγουδίστριας, φούντωσαν ξανά οι φήμες χωρισμού ωστόσο η Adele βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να βάλει οριστικό τέλος σε όσα ακούγονται. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τον σύντροφό της όπου ποζάρουν εμφανώς ευδιάθετοι μπροστά από το πανέμορφο σπίτι τους την ώρα που ο Rich Paul κρατά ένα κλειδί στο χέρι του. Η έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά τους αγοράστηκε έναντι 58 εκατομμυρίων δολαρίων και κάποτε ανήκε στον ηθοποιό Sylvester Stallone.

Η Adele και ο Rich Paul μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι

«Ο χρόνος κυλά», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία περιείχε αρκετές throwback φωτογραφίες τους. Η Adele θέλησε να κάνει μια μικρή αναδρομή στο χρόνο, δίνοντας για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας φωτογραφικό υλικό από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον sports agent.

Ξέσπασε σε κλάματα η Adele: Η συγνώμη στο Instagram και όσα παραδέχτηκε για την πανδημία

Στο καρουζέλ που δημοσίευσε η Βρετανίδα σταρ βλέπουμε το ζευγάρι σε σπάνιες προσωπικές στιγμές. Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Adele απολαμβάνει να έχει έναν άντρα στο πλευρό της που είναι εξίσου ισχυρός με αυτήν. Μπορεί να φαίνεται απίθανο ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον πολύ καλά και έχουν υπέροχη χημεία. Πραγματικά είναι τέλειος για εκείνη».

https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm

Οι φήμες χωρισμού και η αποστομωτική απάντηση της Adele

https://www.instagram.com/p/CaObEEzs8V6

Τον γύρο των tabloids έκαναν πριν λίγους μήνες οι φήμες πως η τραγουδίστρια και o sports agent περνούν κρίση στη σχέση τους. Η Adele θέλησε να δώσει τέλος στην φημολογία μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram: «Γεια, είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ στους Βρετανούς την επόμενη εβδομάδα!!" Ε επιπλέον θα πάω να δω τον Graham για μια συνομιλία στον καναπέ όσο είμαι και εγώ στην πόλη! Ανυπομονώ για αυτό! Ω, και ο Rich στέλνει την αγάπη του», έγραψε χαρακτηριστικά η Adele κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey η Adele μίλησε για τη γνωριμία της με τον Rich Paul δηλώνοντας πως η σχέση τους τη γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. «Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό, με ποια αφορμή!;», ανέφερε η Adele.

Πηγή κεντρικής: adele