Η Adele γιορτάζει τα γενέθλιά της χωρίς μακιγιάζ πιο απενοχοποιημένη από ποτέ

Η Adele γιορτάζει τα γενέθλιά της χωρίς μακιγιάζ πιο απενοχοποιημένη από ποτέ

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο αγαπάει τον εαυτό της η Adele.

Γενέθλια έχει σήμερα η Adele και τα γιορτάζει με τον πιο παραγωγικό και ακομπλεξάριστο τρόπο. Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι μία από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει την επικαιρότητα όχι μόνο για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά.

Το post της Adele για τα γενέθλιά της

Η Adele που σήμερα έχει γενέθλια, έγινε 34 ετών και τίμησε την ημέρα με μία ανάρτηση στο προφίλ της, η οποία αποτελείται από ένα εμπνευσμένο κείμενο και δύο φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CdM4PR1rGNC

«Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος! Αν ο χρόνος συνεχίζει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις πτυχές στη ζωή μου όπως κάνει καθώς περνούν τα χρόνια, δεν μπορώ να περιμένω να γίνω 60! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη! Τόσα μαθήματα, τόσες ευλογίες για να είμαι ευγνώμων. Αυτά είναι τα 34 και μ’ αρέσει πολύ που είμαι εδώ! Ευχαριστώ για την αγάπη των γενεθλίων, όπως πάντα», έγραψε, την ώρα που ακομπλεξάριστα έδειχνε τη φυσική ομορφιά του προσώπου της.

Η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής της υγείας

Η Adele έδωσε μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια για να χάσει κάποια κιλά για λόγους υγείας. Τον Νοέμβριο του 2021, μάλιστα, αποκάλυψε στο The Face πως μετά την απώλεια των 44 κιλών πλέον μπορεί να κινείται πιο εύκολα, έχει πιο δυνατό κορμό και έχει βοηθηθεί στην καταπολέμηση του άγχους της.

«Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενη τώρα... Είμαι πιο ευκίνητη, γιατί τώρα μπορώ να κινούμαι περισσότερο, λόγω της πλάτης μου. Έχω τον κορμό μου δυνατό... Μετακινήθηκε ο μεσοσπονδύλιος δίσκος μου όταν ήμουν 15 ετών από ένα φτέρνισμα. Ήμουν στο κρεβάτι και όταν ξαναφτερνίστηκα βγήκε από το περίβλημά του. Όταν έκανα καισαρική τομή, η κήλη μου ήταν άχρηστη. Πονούσα στην πλάτη μου για νομίζω... τη μισή μου ζωή, πραγματικά. Υποφέρω εκεί, συνήθως λόγω άγχους ή από μια κακή στάση...», είπε.

Η Adele αποκαλύπτει πώς η απώλεια κιλών μείωσε τους πόνους στη μέση της και καταπολέμησε το άγχος