Το ξεκαρδιστικό video της Ελεονώρας Μελέτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Κατερίνα Μπούσιου
Το ξεκαρδιστικό video της Ελεονώρας Μελέτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Τo Μega Καλημέρα ρίχνει αυλαία και η Ελεονώρα περιγράφει πως αισθανόταν την τελευταία εβδομάδων εκπομπών. 

Είναι η εβδομάδα των τηλεοπτικών αποχωρισμών πριν ξαναδώσουμε ραντεβού από Σεπτέμβρη με τους αγαπημένους μας παρουσιαστές. Η Ελεονώρα Μελέτη θα μας ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» αυτή την Παρασκευή, ενώ ήδη έχει μπει σε mood διακοπών και αυτό φάνηκε με το νέο video που ανήρτησε και το επίσημο προφίλ του Mega.

Έτοιμη για δεύτερη χρονιά επιτυχίας

Η Ελεονώρα ανήκει σίγουρα στις μεγάλες νικήτριες της τηλεοπτικής χρονιάς. Το «Mega Καλημέρα» από την πρώτη μέρα που έκανε την πρεμιέρα του την φετινή σεζόν έδειξε την δυναμική του και η δυνατότητα να δημιουργεί πρωτογενές περιεχόμενο διαφοροποίησε την εκπομπή αρκετές φορές σε μία πρωινή ζώνη που είχε φέτος σκληρό ανταγωνισμό. Η ίδια το χάρηκε πολύ και η ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες έδειξε ότι έχει δέσει αρμονικά και κυρίως αποτελεσματικά. Γιατί αυτό μετρά στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/CdctslHIaO0

Στα πλαίσια της νέας καλοκαιρινής καμπάνιας του Mega, η Ελεονώρα μαζί και με άλλους παρουσιαστές του καναλιού, ετοίμασε ένα ξεκαρδιστικό video για να δείξει ότι και εκείνη έχει μπει σε mood διακοπών. Πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, περιέγραψε πως έφευγε κάθε μέρα από το σπίτι της, αυτή την τελευταία εβδομάδα των εκπομπών, αχάραγα από τις 6.00 το πρωί και πως πραγματικά ένιωθε, γιατί ανυπομονούσε να ξεκινήσει το δικό της καλοκαίρι με διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους Αλεξάνδρα. Η εικόνα της με τα βατροχοπέδιλα και τα σωσίβια της μικρής, είναι επική.

https://www.instagram.com/p/CfnxV9tqF6y

Η Ελεονώρα θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές Σεπτεμβρίου με την μόνη μέχρι στιγμής αλλαγή στην εκπομπή της, εκείνης της καλής της φίλης και κουμπάρας της Φλορίντας Πετρουτσέλι. Οι δυό τους είχαν δέσει μοναδικά τηλεοπτικά και ήταν αχτύπητο δίδυμο. Στην ίδια καμπάνια είδαμε να μας εύχονται καλό καλοκαίρι, καταρχάς η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και η πάντα σπιρτόζα Αγγελική Νικολούλη.

https://www.instagram.com/p/CflaXvXqhxn