Νικητής Survivor 2022: Όχι μόνο ο Στάθης και ο Άρης - Παναγιώταρου & Αντωνά δίνουν μάχη στο Twitter

Νικητής Survivor 2022: Όχι μόνο ο Στάθης και ο Άρης - Παναγιώταρου & Αντωνά δίνουν μάχη στο Twitter
NDP photo agency

Όλοι ψάχνουν ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor 2022. Κι όμως στο Twitter δεν έχουμε ακόμα σαφή νικητή.

Ο ημιτελικός του Survivor αποτελεί παρελθόν. Όπως και οι προτάσεις γάμου, οι γαμήλιες τούρτες και οι μεγάλες αγκαλιές ανάμεσα στους 32 παίκτες που πέρασαν από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ. Και τι έμεινε; Ο μεγάλος τελικός του Survivor με το κοινό του παιχνιδιού να ψάχνει αυτή τη στιγμή τον μεγάλο νικητή Survivor 2022.

Ο τελικός είναι αντρική υπόθεση με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη να διεκδικούν τον τίτλο του Survivor 2022. Το Twitter βέβαια επιμένει πως η μάχη δίνεται ανάμεσα στις συντρόφους των δύο παικτών, τη Μαρία Αντωνά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μια τέτοια μάχη εκδήλωσης αγάπης έγινε και στη διάρκεια του ημιτελικού, με τις δύο γυναίκες να κάνουν μια δημόσια και live ερωτική εξομολόγηση, η κάθε μία στον καλό της:

«Ο Άρης με όλα όσα έχει καταφέρει το τελευταίο εξάμηνο μέσα στο παιχνίδι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτόν. Ήξερα ότι σήμερα θα τον δω εδώ. Γι’ αυτό πήραμε μαζί την απόφαση να μπει στο Survivor. Ήταν δύσκολη η απόφαση του αποχωρισμού. Το να μένεις μόνος 6 μήνες, να δουλεύεις όλη μέρα και να βλέπεις τον σύντροφό σου πίσω από ένα κουτί. ήξερα ότι ο Άρης θα τα καταφέρει και θα μας κάνει περήφανους όλους,

Ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του, το ταλέντο του, το χιούμορ και όλο αυτό που είναι. Ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη και δεν με έκανε να νιώσω άσχημα για τον άνθρωπο αυτό που αγαπώ πάρα πολύ. και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι αυτή. Να χαίρεσαι με τις επιτυχίες του συντρόφου σου. Δεν είσαι μόνο της Ελλάδας το καμάρι, αλλά και το δικό μου το καμάρι. σε αγαπώ πολύ», είπε η Μαρία για τον Άρη της.

«Θέλει πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Αισθάνομαι τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι περήφανη για όσα έχει κάνει, που είναι αυτός που είναι, για την αξιοπρέπειά του στις νίκες και στις ήττες, που δεν είδα ούτε μία στιγμή έπαρση στο βλέμμα του» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη της.

Μήπως το Twitter έχει δίκιο για τον τελικό του Survivor και όλοι θυμούνται δίκαια τον Ντάνο;

Πάντως η τρίτη φιναλίστ του φετινού Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψε το παράπονό της για την μη ύπαρξη γυναίκας στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

https://www.instagram.com/p/CfqqufYMlL5

«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που -υπόσχομαι- μόλις άρχισε.
Δυστυχώς, όλοι λενε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημενες γυναίκες τους τρομάζουν.
Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο.
Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα.
Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν τ όνομα μου, μέχρι τη τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη;
Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου!
«Τέλεια, παράγραφος», έγραψε η Ασημίνα στην πρώτη ανάρτησή της στο Instagram.

Στη διάρκεια του ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στη Μαίη και στην Ασημίνα, τους τόνισε πως ο ίδιος δεν θεωρεί ότι μιλάμε για γυναίκες- αντράκια αλλά για γυναίκες- γυναικάρες!