Μήπως το Twitter έχει δίκιο για τον τελικό του Survivor και όλοι θυμούνται δίκαια τον Ντάνο;

Πατούλια Κατερίνα
Μήπως το Twitter έχει δίκιο για τον τελικό του Survivor και όλοι θυμούνται δίκαια τον Ντάνο;

Η  διαφορά του τελικού του φετινού Survivor με το πρώτο Survivor του 2017, με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ίσως δείχνει όσο έχει αλλάξει το ριάλιτι επιβίωσης τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Ήμασταν εκεί, σε αυτόν τον μπεν χουρ ημιτελικό του Survivor στο Γαλάτσι. Είναι παράξενο να ζεις έναν ημιτελικό από μέσα και ακόμα πιο παράξενο να βλέπεις πως όσο σημαντική ήταν η εμφάνιση των finalists άλλο τόσο σημαντικό ήταν να φτάσουν και οι διάσημες σχέσεις τους στο Άλσος Βεΐκου.

Αν σκεφτείς πως οι παπαράτσι περίμεναν ένα πλάνο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, αγαπημένης του Στάθη Σχίζα κι ένα πλάνο της Μαρίας Αντωνά, αρραβωνιαστικιάς του Άρη Σοϊλέδη- η οποία έφτασε τελευταία στο Γαλάτσι καταλαβαίνεις πως μιλάμε για τελικό που δεν αποτελεί αντρική υπόθεση αλλά υπόθεση του ποιανού παίκτη η προσωπική ζωή έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Εκτός τελικού η Ασημίνα

Αυτό που φοβήθηκε πιο πολύ η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αυτό και συνέβη. Η Ασημίνα στο βίντεο με τους γονείς της, τόνισε πως φοβάται τις δύο ψηφοφορίες, την μία πίσω από την άλλη και αυτό και συνέβη, η 22χρονη πέταξε εκτός ημιτελικού τη Μαίη αλλά έμεινε εκτός τελικού κι ας είπε και ο Χρήστος Δάντης ένα τραγούδι στο κατάμεστο θέατρο στο Άλσος Βεΐκου.

Τι τις θέλουμε τις γαμήλιες τούρτες και τις προτάσεις γάμου;

Από πέρσι ακούγαμε για πρόταση γάμου Live στο Survivor αλλά δεν την βλέπαμε.

tsolakis.jpg

Στον περσινό τελικό οι φήμες ήθελαν τον Σάκη Κατσούλη να ζητά από τη Μαριαλένα να τον παντρευτεί. Τελικά, ήταν ο Γιάννης Τσολάκης, ο πυροσβέστης του φετινού Survivor που άναψε φωτιές, ζητώντας από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

Ακολούθησε η καθιερωμένη – (νοτ) κοπή γαμήλιας τούρτας από τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου με την Βρισηίδα να μιλά ακόμα και για πλάνο συγκατοίκησης με τον φαρμακοποιό από τον Σεπτέμβριο, μένει να δούμε αν μιλάμε για μια αγάπη για το καλοκαίρι ή για έναν πραγματικό έρωτα.

Στον τελικό ο Άρης και ο Στάθης

Η ώρα του σημερινού τελικού στο Γαλάτσι έφτασε! Στάθης vs Άρη και Άρης vs Στάθη. Ή καλύτερα, Αντωνά vs Παναγιώταρου και Παναγιώταρου vs Αντωνά.

Ίσως το Twitter, θυμήθηκε δίκαια τον τελικό του 2017 και μιλάει για Battle of Showbiz, στον φετινό τελικό του Survivor.

Ένα tweet με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είναι πιθανό να εξηγεί τη μεγάλη αλήθεια πίσω από την αλλαγή του Survivor τα τελευταία χρόνια.

survivor1.JPG

Μήπως μιλάμε πια για μάχη της showbiz; Μήπως το θέμα δεν είναι πια η επιβίωση στο νησί;

«Έχει δημιουργηθεί ένας ντόρος για το ποιοι επώνυμοι στηρίζουν παίκτες στο Survivor και αντί να ασχολούμαστε με τους παίκτες, ασχολούμαστε με αυτούς που τους στηρίζουν. Έχουμε μπλέξει αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή των παικτών του Survivor και έχουν πάρει μεγαλύτερη αξία και δημοσιότητα. Δεν είπα κακοπροέραιτα τη λέξη "βιτρίνα". Εννοούσα "στήριγμα". Αλλά τα τρία παιδιά που έχουν επώνυμους υποστηρικτές, βλέπετε ότι φτάνουν 4άδα», είπε πριν μερικές ημέρες ο Σπύρος Μαρτίκας και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε 100% μαζί του!

Η άποψη του Μαρτίκα για την προσωπική ζωή των παικτών εκτός Survivor είναι η πιο σωστή φέτος