Άγριες Μέλισσες: Το Twitter υποκλίθηκε στην Μαρία Κίτσου και τον Λεωνίδα Κακούρη λίγο πριν το φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το Twitter υποκλίθηκε στην Μαρία Κίτσου και τον Λεωνίδα Κακούρη λίγο πριν το φινάλε

Συγκλονιστικές ερμηνείες. Ο Λεωνίδας Κακούρης μαζί με την Μαρία Κίτσου αλλά και την Κατερίνα Διδασκάλου, αποθεώθηκαν. Σήμερα θα δούμε μία μεγάλη θυσία και έναν αντίστοιχο μεγάλο θρήνο. 

Αριστούργημα. Έτσι μόνο μπορεί να περιγραφεί το χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών το πιο κρίσιμο, λίγο πριν το μεγάλο σημερινό φινάλε. Λεωνίδας Κακούρης και Μαρία Κίτσου υπερέβησαν εαυτούς με τις ερμηνείες τους και με την Κατερίνα Διδασκάλου αποτέλεσαν την χρυσή τριάδα της σειράς και του φινάλε. Σήμερα το συγκλονιστικό τέλος έχει μία μεγάλη θυσία και έναν μεγάλο θρήνο.

Άγριες Μέλισσες: Κατερίνα Διδασκάλου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη σε μία επική σκηνή του φινάλε

https://www.instagram.com/p/Cfry78NLkCK

Το κοινό πρώτα αγχώθηκε με την γέννα και μετά αποθέωσε

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι θεατές την στιγμή που η Ελένη και ο Δούκας βρέθηκαν κλεισμένοι στην ίδια καλύβα με τον Ακύλα και τους άντρες του στον πάνω όροφο. Αν εξαιρέσουμε την υπερβολή με το ότι οι μεν δεν άκουγαν τους δε (πόση καλή ηχομόνωση είχε πια αυτή τη καλύβα;) οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές. Ο Δούκας για πρώτη φορά, παρόλο που αρνήθηκε να κάνει εξομολόγηση, δήλωσε άκληρος, μετανιωμένος, χαμένος και αυτό ήταν ένα είδος συγγνώμης προς την Ελένη, για τα τόσα δεινά που εξαιτίας του, την βρήκαν. Αλλά μόλις έσπασαν τα νερά, άρχισε να της δίνει δύναμη με πατρική στοργή. Λεωνίδα Κακούρη ήσουν υπέροχος.

https://www.instagram.com/p/CeQ1eVCIGqQ

Η Μαρία Κίτσου ήταν εξίσου υπέροχη. Όχι άδικα η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της. Ο τρόπος που χρησιμοποίησε τα εκφραστικά της μέσα, έδωσε ακριβώς το χαρακτήρα της φοβισμένης μέλλουσας μαμάς. Η παράκληση της προς τον Δούκα να γεννήσει αλλά χωρίς να πάθει τίποτε το παιδί που με τόση λαχτάρα περίμενε, ήταν ρεαλιστική και καθηλωτική.

kitsou.jpg

Το κοινό αγχώθηκε και όχι άδικα γιατί οι σκηνές μεταξύ τους ήταν σαν να τις ζούσαν μαζί τους. Τα social media και το Twitter «πλημμύρισαν» από μηνύματα. Και για την Κατερίνα Διδασκάλου που λίγο πριν είχε πει στα παιδιά της και στις Σταμίραινες την αλήθεια για τον Σέργιο, ζητώντας συγγνώμη. Κατάφερε να λυγίσει μέχρι και την Πηνελόπη.

Αυτό είναι το τέλος

Το τρέιλερ του σημερινού τελικού επεισοδίου έδειξε ότι αναμένουμε την μεγαλύτερη στιγμή της σειράς. Ο Ακύλας την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει από την καλύβα ακούει το κλάμα του μωρού της Ελένης το οποίο έρχεται στην ζωή με την βοήθεια του Δούκα. Όσα επακολουθήσουν θα συγκινήσουν απίστευτα τους φαν της σειράς. Ο επίλογος γράφεται με αίμα αλλά και χαρά. Αλλά κυρίως με την απαράμιλλη καλλιτεχνική ποιότητα της σειράς.

https://www.instagram.com/p/Cfr5BDyKM0c