Άγριες Μέλισσες: Κατερίνα Διδασκάλου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη σε μία επική σκηνή του φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Κατερίνα Διδασκάλου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη σε μία επική σκηνή του φινάλε

Η άλλοτε σιδηρά κυρία του Διαφανίου, η πανίσχυρη Μυρσίνη που ενσάρκωσε μοναδικά η Κατερίνα Διδασκάλου, φεύγει από την ζωή στοιχειωμένη από τους εφιάλτες της. 

Αυτές οι 4 τελευταίες μέρες των Άγριων Μελισσών αποτελούν την κορύφωση όχι μόνο στο σενάριο, αλλά και στην καλλιτεχνική αισθητική και στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της σειράς. Μετά την επική σκηνή της δολοφονίας του Δούκα, την γέννηση του παιδιού της Ελένης και την ηρωική θυσία του Ζάχου αλλά και του Μελέτη, ήρθε η ώρα να πούμε «αντίο» και στην Μυρσίνη. Και ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουμε αποκλειστικά όσα έγιναν στα δύο τελευταία γυρίσματα. Η σιδηρά κυρία του Διαφανίου φεύγει από την ζωή αφού συνειδητά πια ζητήσει συγχώρεση. Η Θεοδοσία θα είναι εκεί για να την ακούσει. Μην σας κάνει εντύπωση το όνομα.

Άγριες Μέλισσες: Το τσιφτετέλι της Δανάης Μιχαλάκη και το γλέντι με Ρέμο και...Μacarena

https://www.instagram.com/p/CflPOt5q5Ib

Οι εφιάλτες στοιχειώνουν την Μυρσίνη

Χωρίς τον Δούκα η ζωή της Μυρσίνης πια δεν έχει κανένα νόημα. Ζει με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή τα παιδιά της θα την συγχωρέσουν όπως και οι νύφες της. Και οι δύο Σταμίραινες. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής βάζουν για λίγο στην άκρη όσα έχει κάνει και στέκονται στο πλευρό της. Η υγεία της κλονίζεται σε απίστευτο βαθμό και το τέλος πλησιάζει. Η Μυρσίνη όλο αυτό το διάστημα που φτάνει στο τέλος θυμάται την πρώτη γνωριμία της με τον Δούκα, τον θάνατο του δικού της πατέρα μετά την χρεοκοπία του, την γέννηση των παιδιών της και την πίκρα που της έδωσε ο Σέργιος. Πρώτα με τον θάνατο του και μετά με την είδηση ότι είχε κάνει παιδί η γυναίκα που είχε βιάσει.

https://www.instagram.com/p/Cfeo89HuvMg

Οι φωτιές στο Διαφάνι που ξεκίνησαν με δική της εντολή, έρχονται ξανά στο μυαλό της. Το μίσος που αισθάνθηκε για την Ελένη, o θάνατος του Μιλτιάδη. Και ξαφνικά έρχεται μπροστά της, η μεγαλύτερη της αδικία. Το μεγαλύτερο της σφάλμα. Το οποίο και τότε που συνέβη την είχε σοκάρει. Η κατά λάθος δολοφονία της Θεοδοσίας, από τον πληρωμένο δολοφόνο που η ίδια είχε βάλει με σκοπό να σκοτώσει στα δικαστήρια την Ελένη.

https://www.instagram.com/p/Cfbx2nPolN3

Με τον Νικηφόρο στο πλευρό της και τον Κωνσταντή η Μυρσίνη ζητά με τον τρόπο της ένα συγγνώμη και μετανιώνει. Όσο μπορεί γιατί πια έχει χάσει την λογική της και την δυναμική της. Θα έχει ωστόσο προλάβει και την γέννηση του παιδιού του Κωνσταντή σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες. Η Κατερίνα Διδασκάλου, σίγουρα στην πιο δυνατή στιγμή της.

mirsini_doukas.jpg