2 χρόνια μετά τον θάνατο της Naya Rivera, ο μπαμπάς της ακόμα νιώθει την απώλεια να τον στοιχειώνει

Μαρία Ροδίτη
2 χρόνια μετά τον θάνατο της Naya Rivera, ο μπαμπάς της ακόμα νιώθει την απώλεια να τον στοιχειώνει

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Naya Rivera – 2 χρόνια μετά τον θάνατό της- αισθάνεται ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ την απώλεια της κόρης του και μαζί με όλη την οικογένεια έχει ενωθεί με σκοπό το καλό του γιου της.

2 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον πνιγμό της ηθοποιού, Naya Rivera, σε λίμνη της Καλιφόρνια. Στις 8 Ιουλίου 2020 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός αγνοείται με την κατάληξή της… να είναι τραγική, ενώ στις 13 Ιουλίου του ίδιου έτους βρέθηκε η σωρός της και ταυτοποιήθηκε.

Η star του Hollywood θέλησε να περάσει χρόνο με τον 4χρονο τότε γιο της, Josey, κι έτσι κανόνισαν να πάνε βαρκάδα στη λίμνη Piru. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της κομητείας Ventura, ο γιος της μάλλον κινδύνεψε να πνιγεί, εκείνη βούτηξε να τον σώσει και στο τέλος δεν είχε άλλη ενέργεια και αντοχές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σώσει τον ίδιο τον εαυτό της. Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι ο θάνατος της Naya Rivera ήταν ατύχημα, λέγοντας ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάποια ασθένεια, ουσίες, αλκοόλ ή τραυματισμό που να έπαιξε ρόλο.

Ξέχασαν τη Naya Rivera στα Oscars αλλά οι νέες φωτογραφίες του γιου της μας αποζημίωσαν

Σήμερα, δύο χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό ο μπαμπάς της Naya Rivera ακόμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, όμως επισημαίνει ότι ο γιος της κόρης του, ο εγγονός του, έχει τεράστιο σθένος και δύναμη ψυχής.

Ο μπαμπάς της Rivera για τα συναισθήματά του και όσα βιώνει τώρα ο εγγονός του

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο George Rivera παραδέχθηκε ότι ενώ η αποδοχή του θανάτου της κόρης του παραμένει ένας καθημερινός αγώνας γι’ αυτόν, η οικογένεια έχει εστιάσει στην ευημερία του μοναδικού παιδιού της, Josey Hollis Dorsey. «Είναι υπέροχο παιδί. Είναι τόσο ταραξίας όσο κάθε 6χρονο παιδί», λέει ο πατέρας της Naya Rivera. Και συνεχίζει: «Είναι χαρούμενος, υγιής και έξυπνος. Μερικές φορές πολύ έξυπνος, αλλά αυτό συμβαίνει στην οικογένεια».

«Έχει τα πιο αγαπησιάρικα και σταθερά άτομα γύρω του», επισημαίνει ο περήφανος παππούς αναφερόμενος στον μπαμπά του μικρού και πρώην σύζυγο της κόρης του, Ryan Dorsey, καθώς και τη θεία του Josey, Nickayla Rivera, αδερφή της Naya. Και συμπληρώνει: «Η Nickayla έχει αφήσει τα δικά της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να είναι εκεί για να βοηθήσει. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουμε σωστά τον μικρό μας όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις του. Όλοι μαθαίνουμε πώς να το αντιμετωπίζουμε και ζητάμε από ειδικούς να βοηθήσουν και σε αυτό. Το αντιμετωπίζει αρκετά καλά. Ο καθένας θρηνεί με τον δικό του τρόπο».

Στη συνέντευξή του, ο 65χρονος πατέρας της ηθοποιού μίλησε και για όσα βιώνει συναισθηματικά ο ίδιος μετά την απώλεια της κόρης τους. «Εγώ ως πατέρας, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Είμαι στοιχειωμένος κάθε μέρα. Πώς αντιμετωπίζεται η απώλεια ενός παιδιού; Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι 33 ή 12. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Ο γιος της Naya Rivera τελείωσε το νηπιαγωγείο

Στις 8 Ιουνίου 2022 ο 6χρονος πια γιος της Naya Rivera τελείωσε το νηπιαγωγείο με τον περήφανο μπαμπά του, Ryan Dorsey, να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του. Ο πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης ηθοποιού πόζαρε, μάλιστα, στο Instagram μαζί με τον γιο του με ένα πλατύ χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/Cehl_8BpvBM

«Δεν το πιστεύω, αλλά είμαστε επίσημα εκτός νηπιαγωγείου. Το μικρό μου αγόρι είναι ένα μεγάλο αγόρι τώρα και πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού! @joseydorsey σ’ αγαπώ τόσο πολύ και με κάνεις τόσο περήφανο να είμαι ο μπαμπάς σου. Ακόμα πιο ψηλά στο επόμενο κεφάλαιο με τον μικρό μου άντρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Ryan Dorsey.