Λίγο πριν μας πει το «σ'αγαπώ και πάλι» στη σειρά του Παπακαλιάτη,η Χαρούλα Αλεξίου ποζάρει με μαγιό

Λίγο πριν μας πει το «σ'αγαπώ και πάλι» στη σειρά του Παπακαλιάτη,η Χαρούλα Αλεξίου ποζάρει με μαγιό
Instagram

Ανυπομονούμε να τη δούμε στο νέο της σπίτι το Mega, αλλά μέχρι τότε, ας δούμε κάποια πλάνα από το κανονικό σπίτι της το οποίο και είναι ένα (πραγματικά) καλλιτεχνικό στέκι. 

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε δημόσια τη μεγάλη απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι και να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα.

Ειδικότερα, τον Ιούνιο του 2020, η γνωστή καλλιτέχνης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα: «Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό».

Δύο χρόνια μετά, και η «δικιά» μας Χαρούλα ετοιμάζεται να μας πει το «σ'αγαπώ και πάλι» όχι με τα αξεπέραστα τραγούδια της αλλά μέσω της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» στο Mega το οποίο και αποτελεί ένα πολυαναμενόμενο project που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Μέχρι τότε, «μία είναι η ουσία», ότι η Χάρις Αλεξίου παραμένει ενεργή στα social media κρατώντας επαφή με το κοινό που την αγαπάει και θέλει να μαθαίνει τα νέα της. Αυτό το διάστημα, η ερμηνεύτρια πραγματοποιεί τις διακοπές της στη Μυτιλήνη και γνωστοποίησε την παραμονή της στο νησί, μέσα από σχετικό post που έκανε την Πέμπτη (7/7).

Ποζάροντας με το μαύρο μαγιό της, το ψάθινο καπέλο της, τα μαύρα γυαλιά της και έχοντας μαζί της την καλύτερη παρέα, η Χαρούλα έδωσε το ωραιότερό της χαμόγελο στους followers της.

https://www.instagram.com/p/CftIbtPKS4D

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο «Maestro» του MEGA στην αγκαλιά των Αλεξίου και Καβογιάννη

Για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε προορίζεται να προβληθεί η σειρά που θα σημάνει τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από 13 χρόνια και που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο 45χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιμελείται τα γυρίσματα που ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν χρόνο σε Κέρκυρα, Παξούς και Αθήνα και η ομάδα ηθοποιών που απαρτίζει τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πραγματική dream team.
Xάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος είναι μόνο μερικοί από τους ηθοποιούς που θα δώσουν πνοή στον Δάσκαλο ενώ άγνωστη παραμένει ακόμα η ημέρα και η ώρα προβολής της σειράς του Παπακαλιάτη.

https://www.instagram.com/p/CXZGxwdMWSt

Το αγαπησιάρικο κλίμα στα γυρίσματα:

Η αγάπη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και το πόσο καλά περνούν στα γυρίσματα έχει φανεί πολλές φορές από τα πλατιά χαμόγελα, τον ενθουσιασμό και τις μεγάλες αγκαλιές. Μια τέτοια αγκαλιά απόλαυσε πριν κάποιο διάστημα ο Χριστόφορος από τη Μαρία Καβογιάννη και την Χαρούλα Αλεξίου και τη μοιράστηκε μαζί με άλλες εικόνες από τα παρασκήνια του Δάσκαλου στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε τη Χαρούλα Αλεξίου στο νέο της σπίτι, αλλά μέχρι τότε, ας δούμε κάποια πλάνα από το κανονικό σπίτι της το οποίο και είναι ένα πραγματικά καλλιτεχνικό στέκι.