Βρισηίδα Ανδριώτου: Παραδέχεται πως υπήρξε υπερβολική και ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τον Σπύρο

Μαρία Ροδίτη
Βρισηίδα Ανδριώτου: Παραδέχεται πως υπήρξε υπερβολική και ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τον Σπύρο

Η παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου, μίλησε στο Queen.gr λίγα λεπτά πριν τον μεγάλο ημιτελικό. Τα λάθη και τα νέα της σχέδια. 

Σε λίγη ώρα ξεκινά ο ημιτελικός του Survivor και σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι τόσο οι οικογένειες των εναπομείναντων παικτών όσο και οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στον χώρο διεξαγωγής του ημιτελικού του Survivor και, μάλιστα, μίλησε στο Queen.gr τόσο για την πορεία της στο παιχνίδι όσο και για τον έρωτα που ζει στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη της, Σπύρου Μαρτίκα.

Survivor: Η Σταυρούλα επέστρεψε και την περίμεναν σπίτι της η Τζο και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Τι θα άλλαζε από την πορεία στο Survivor και τα σχέδια για συγκατοίκηση με τον Σπύρο Μαρτίκα

Άκρως εντυπωσιακή, φορώντας ένα λευκό φόρεμα Marmalade με κοψίματα που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο κορμί της και με πιασμένα τα μισά της μαλλιά πάνω, εμφανίστηκε στο Γαλάτσι και στον ημιτελικό του Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου.

andriwtou.jpg

Η Βρισηίδα Ανδριώτου λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στο Queen.gr και την Κατερίνα Πατούλια για την πορεία της στο παιχνίδι λέγοντας ότι αυτό που θα άλλαζε είναι αυτό για το οποίο όλοι την κατηγορούσαν, ότι δηλαδή ήταν υπερβολική.

«Αυτό που θα άλλαζα είναι ότι θα προσπαθούσα να μην είμαι τόσο υπερβολική σε μερικές στιγμές που έχω χάσει, αλλά μου έβγαινε από τους παλμούς και την κούραση. Μπορεί να το άλλαζα λίγο αυτό. Και στον τσακωμό μου με τον Σπύρο μπορεί να το συζητούσαμε πριν γίνει όλο αυτό τεράστιο θέμα», δήλωσε στο Queen.gr η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η 25χρονη παραδέχθηκε πως πάντα ήταν ο εαυτός της μέσα στο Survivor, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ζούμε με τον Σπύρο. Είναι δύσκολο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Αν όλα πάνε καλά, όμως, από Σεπτέμβρη θα συγκατοικήσουμε» στην Αθήνα».

https://www.instagram.com/p/Cfo5F1poun7

Το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα και οι κοινές εμφανίσεις

Τους τελευταίους μήνες του Survivor ο έρωτας χτύπησε την πόρτα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα. Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και πλέον - από την έξοδό τους κι έπειτα- κυκλοφορούν επίσημα ως ζευγάρι χωρίς να κρύβονται.

https://www.instagram.com/p/CfjOS-qLzcR

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο Σπύρος ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου ζει η αγαπημένη του για να τη συναντήσει και να κάνουν μαζί μερικές ημέρες διακοπές. Και όχι μόνο! Ο ίδιος- μην μπορώντας να κρύψει τον έρωτά του- ανήρτησε και μερικές πολύ τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram account του.

Επιπλέον, χθες (4/7) Σπύρος και Βρισηίδα πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι. Οι δυο τους απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων λέγοντας: «Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε από την πλευρά της: «Πήγαμε πρώτα για φαγητό με τους γονείς μου και μετά βγήκαμε για ποτό».