Άγριες Μέλισσες: Το τρολάρισμα του Μπισμπίκη στον Στάνκογλου και ο Δούκας στο φέρετρο - video

Μαρία Ροδίτη
Άγριες Μέλισσες: Το τρολάρισμα του Μπισμπίκη στον Στάνκογλου και ο Δούκας στο φέρετρο - video

«Το Τελευταίο Πέταγμα» έρχεται την Κυριακή στις 22.00 στον ΑΝΤ1 με τους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών να «αποχαιρετούν» οριστικά το κοινό τους μέσα από τις πιο αστείες και συγκινητικές στιγμές τους αυτά τα 3 χρόνια.

 

Μετά από 3 σεζόν οι «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ (7/7) με ένα καθηλωτικό επεισόδιο. Ένα επεισόδιο αριστούργημα και ερμηνείες ανεπανάληπτες από ηθοποιούς που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό όλο αυτό το διάστημα προβολής της σειράς. Κι αν νομίζεις πως… «αυτό ήταν» κάνεις λάθος, διότι ο ΑΝΤ1 δεν θέλει να αφήσει παραπονεμένους τους τηλεθεατές.

Γι’ αυτό και την Κυριακή το βράδυ στις 22.00 θα προβληθεί στο κανάλι ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στις «Άγριες Μέλισσες» με τους πρωταγωνιστές, με backstage υλικό και με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση. «Το Τελευταίο Πέταγμα» έρχεται για να σου χαρίσει μερικές από τις πιο συγκινητικές αλλά και χιουμοριστικές στιγμές των πρωταγωνιστών των Άγριων Μελισσών, που υπήρξαν off camera. Όλα εκείνα τα αστεία που έκαναν μεταξύ τους, αλλά κι εκείνα που τους έκαναν να συγκινηθούν.

Η Ναταλία Γερμανού είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις Άγριες Μέλισσες μετά το μεγάλο φινάλε

Η «έξαλλη» Δρόσω, ο unforgettable Τάκης Δοξαράς και το τρολάρισμα Μπισμπίκη-Στάνκογλου

«Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν. Μπήκαν στη ζωή μας πριν από 3 χρόνια κάπως βίαια. Με έναν φόνο. Μας αποχαιρέτησαν, όμως, με αγάπη, ελπίδα και φως. Πάμε να θυμηθούμε μαζί, μαζί με όλους τους συντελεστές αυτά τα 3 χρόνια», ξεκινά να λέει η Ζέτα Μακρυπούλια στο υπέροχο ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για τη σειρά, που άλλαξε τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Και αμέσως βλέπουμε τον μικρό Σέργιο (aka Σπύρο Ντούγια) σε περιπετειώδη διάθεση, αλλά και τις πλάκες που έκαναν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί της σειράς. Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω, έξαλλη… δεν μπορεί να δουλέψει, αλλά έχει ως προστάτη της τον Ακύλα, δηλαδή τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος λέει on camera γεμάτος αίματα: «Μην πειράζετε τη Μιχαλάκη», με τον δάσκαλο του χωριού, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, να τρολάρει από πίσω δείχνοντας ότι θα πέσει ξύλο. Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις όσα έλεγαν αυτοί οι άνθρωποι στις συνεντεύξεις τους τα τελευταία 3 χρόνια. Ότι έχουν γίνει φίλοι, ότι είναι μια παρέα και ότι περνούν φανταστικά στα γυρίσματα.

«Στο Διαφάνι- όπως έλεγα και στον δρόμο που με κυνηγούσαν με ομπρέλες οι κυρίες (κι έλεγαν) ‘’άσ’το το κορίτσι’’- είναι όλοι κακοί», λέει ο Αργύρης Πανταζάρας, που άφησε εποχή ως Τάκης Δοξαράς στην Τρούμπα, ενώ ακολουθεί ένα τρίδυμο-«φωτιά»: ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο χαρακτήρας που οι τηλεθεατές αγαπούσαν να μισούν στο Διαφάνι, ο Θωμάς Κυπραίος (aka Γιάννης Στάνκογλου), θέλοντας να τρολάρει τον Βασίλη Μπισμπίκη τον ρωτά: «εσένα σε σκοτώσανε;» με τον ηθοποιό να απαντά: «όχι, αυτοκτόνησα» και να γελούν όλοι μαζί.

Το τρολάρισμα του Λεωνίδα Κακούρη για την κηδεία του & τα κλάματα της Αγορίτσας

Ένα epic στιγμιότυπο αποτελεί και η ατάκα του Λεωνίδα Κακούρη λίγο πριν μπει στο φέρετρο για να υποδυθεί τον νεκρό. «Νιώθω λίγο πτώμα σήμερα», λέει ο τηλεοπτικός Δούκας backstage όσο ετοιμάζεται για την… κηδεία του και όλοι οι συντελεστές ξεκαρδίζονται στα γέλια, ενώ ακολουθούν κι άλλες αστείες στιγμές με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αλλά και τη Μαρία Κίτσου με τα μακαρόνια της.

https://www.instagram.com/p/CWTzT37DzsO

Και μπορεί κατά βάση να βλέπεις σε αυτό το μικρό τρέιλερ αστείες στιγμές μεταξύ των συντελεστών των Άγριων Μελισσών, όμως δε λείπουν και δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης. Μια από αυτές είναι και η ώρα εκείνη που η Αγορίτσα μπαίνει στο άδειο σπίτι των Σεβαστών. «Είναι άδειο… Και δεν ήθελα να το δω αυτό», λέει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Αντουλινάκη μπαίνοντας στον χώρο που αποτέλεσε το τηλεοπτικό της σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cfv0NTUtaiE

Συντονίσου στον ΑΝΤ1 την Κυριακή στις 22.00 κι εσύ & αποχαιρέτησε μια για πάντα μια από τις εμβληματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης στο «Τελευταίο Πέταγμα».