Mυστικός γάμος στην Τζαμάικα για την Kirsten Dunst και τον αγαπημένο της Jesse Plemons

Κατερίνα Μπούσιου
Mυστικός γάμος στην Τζαμάικα για την Kirsten Dunst και τον αγαπημένο της Jesse Plemons

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

AP

Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πατέρα των δύο της παιδιών. 

Μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα που γεννήθηκε στα κινηματογραφικά πλατώ και την απόκτηση δύο παιδιών, πέρασαν έξι χρόνια μέχρι οι δύο ηθοποιοί, η Kirsten Dunst και ο σύντροφος της Jesse Plemons, πάρουν την απόφαση να κάνουν τον γάμο τους και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα.

H Kirsten Dunst επιστρέφει ως Mary Jane στο πλευρό του Spider-Man 14 χρόνια μετά; Τι λέει η ίδια!

Με φόντο τους καταρράχτες

Η ιδιωτική τελετή με μόνο μέλη της οικογένειάς τους, έγινε στο πολυτελές θέρετρο Ocho Rios στην Τζαμάικα, γνωστό για τους καταρράχτες που βρίσκονται δίπλα του, αλλά καμμία φωτογραφία δεν διέρρευσε από τους νεόνυμφους. Η πληροφορία γράφτηκε από την Page Six και επιβεβαιώθηκε επίσημα από την εκπρόσωπο της Αμερικανίδας ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να δοθούν άλλες λεπτομέρειες, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει μεγάλη δημοσιότητα ο γάμος τους.

H ηρωίδα του Spiderman Kirsten Dunst, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι ήθελε ο γάμος της να γίνει, όταν πια τα παιδιά της θα είχαν μεγαλώσει λίγο, για να μπορεί να χαρεί την τελετή αλλά και την γιορτή με τους φίλους τους μετά. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία «Fargo» και ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Cbz8QeBLkc3

Έγιναν ωστόσο ζευγάρι μετά από λίγο διάστημα και αφού λήξουν και οι δύο σχέσεις που είχαν εκείνη την εποχή. Όταν πια η σχέση τους το 2016 είχε γίνει γνωστή από μία φωτογραφία με ένα δημόσιο φιλί τους, αναγκάστηκαν να το παραδεχτούν. Το 2017 αρραβωνιάστηκαν και ένα χρόνο μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί o Ennis και δύο χρόνια μετά ο James. Tα δύο τους αγόρια από ότι φανταζόμαστε θα πρέπει να ήταν και παρανυφάκια στον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CNDdIbxJaVI